Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέες διακοπές στην υδροδότηση - Χωρίς νερό 5 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Πότε αναμένεται να αποκατασταθούν τα προβλήματα, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Αρκετά είναι και σήμερα τα έκτακτα προβλήματα που έχουν προκύψει από το πρωί στο δίκτυο της ΕΥΑΘ, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να είναι χωρίς νερό πέντε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, διακοπή υπάρχει στη Νεάπολη, από πρόβλημα το οποίο εντοπίζεται στις οδούς Αγαθουπόλεως και Κ.Καραμανλή και λόγω του οποίου έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 14:30.

Διακοπή νερού υπάρχει και στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στη Β' Πάροδο Ευαγγελισμου Θεοτοκου. Λόγω του προβλήματος έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 13:30.

Διακοπή υπάρχει και στο Ελευθέριο Κορδελιό, λόγω προβλήματος επί των οδών 3ης Σεπτεμβριου, Σκρα, Παπανδρεου, το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 14:00.

Χωρίς νερό είναι και περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος επί της οδού Καϊτετζίδη 6, το οποίο επηρεάζει όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 13:00.

Επίσης στο Πανόραμα, πρόβλημα υπάρχει και στην οδό Πηλείδη Ηλια 32, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει χωρίς νερό όλες οι παρακείμενες οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 14:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ