Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Στόχος μέχρι και η δολοφονία Μπουτάρη (Video)

Κοινές δηλώσεις Τσίπρα – Μπουτάρη έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Μ.Κ. 

«Πήρα την πρωτοβουλία να επισκεφτώ σήμερα εδώ στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκη τον δήμαρχο τον Γιάννη τον Μπουτάρη προκειμένου να του εκφράσω την στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή μου μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το προηγούμενο Σάββατο από οργανωμένες δυνάμεις της ακροδεξιάς στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μία σχεδιασμένη και οργανωμένη επίθεση» τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο δημαρχείο.

«Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είχε προηγούμενα με αυτούς τους ανθρώπους που του επιτέθηκαν, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν πήγε για πρώτη φορά σε αυτή την εκδήλωση για να τιμήσει τον ποντιακό ελληνισμό, τη μέρα μνήμης για την γενοκτονία, πηγαίνει κάθε χρόνο» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

«Αυτή τη φορά κάποιοι είχαν σχεδιάσει αυτό ήταν απολύτως φανερό και από τα βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας, να του επιτεθούν όχι απλά να τον προπηλακίσουν, αλλά να του επιτεθούν βίαια, με στόχο ακόμη και να τον δολοφονήσουν», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε τα βίντεο του Typosthes.gr με τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη