Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τουριστικός χάρτης «ενώνει» τη Θεσσαλονίκη με την Περιφέρεια

Στην Κεντρική Μακεδονία –Σε 5 γλώσσες

Ένα "εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο" απέκτησε η Θεσσαλονίκη. Έναν χάρτη που παρουσιάζει την πόλη αναλυτικά και την συνδέει με τις γύρω περιοχές της Περιφέρειας αναδεικνύοντας τον προορισμό συνολικά και αναλυτικά, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου. "Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χάρτη, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα σημαντικά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος και θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της πόλης μέσω των ξενοδοχείων", πρόσθεσε. "Είναι μια προσπάθεια για την οποία δουλέψαμε πολύ καιρό", είπε η κ.Πατουλίδου.

Ο χάρτης "Thessaloniki roadplan and sights"(είναι στην Αγγλική γλώσσα και σε διαστάσεις Α3) συμπεριλαμβάνει συνολικά 49 σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος (μνημεία Unesco, μουσεία, μνημεία των νεωτέρων χρόνων, αξιοθέατα αλλά και νοσοκομεία, πάρκινγκ, σταθμούς και αθλητικά στάδια στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης).

Στην άλλη του όψη παρουσιάζονται τα σημαντικότερα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Βεργίνα, Δίον, Πέλλα, Όλυμπος, Στάγειρα, Αμφίπολη, Αλιστράτη, Έδεσσα, Πετράλωνα κα) με τα οποία συνδέεται οδικά η Θεσσαλονίκη και προσφέρονται για κοντινές τουριστικές διαδρομές.

Το www.thessaloniki.travel παρουσιάζει την τουριστική Θεσσαλονίκη σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά, Κινέζικα και Γερμανικά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας
Συμμετείχε στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας - Τι είπε για την αναβάθμιση από
Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας