Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς νερό 3 περιοχές στη Θεσσαλονίκη - Έκτακτες διακοπές

Πότε αναμένεται να αποκατασταθεί η υδροδότηση σύμφωνα με την ΕΥΑΘ

Αρκετά είναι και σήμερα τα έκτακτα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δίκτυο της ΕΥΑΘ με αποτέλεσμα από το πρωί να υπάρχουν αρκετές διακοπές υδροδότησης σε διάφορα σημεία της πόλης. Αυτή τη στιγμή χωρίς νερό είναι 3 περιοχές, ενώ από το πρωί έχουν σημειωθεί άλλες 3 διακοπές λόγω βλαβών οι οποίες έχουν επιδιορθωθεί.

Αναλυτικά, χωρίς νερό είναι περιοχή στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης - Συκεών, λόγω προβλήματος επί της οδού Σωκράτους το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 13:30.

Διακοπή υδροδότησης υπάρχει και στους Αμπελόκηπους, λόγω προβλήματος επί των οδών Βαινδηρίου, Λιγδών, Ρήγα Φερραιου και 28ης Οκτωβρίου. Το πρόβλημα επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 12:30.

Τέλος, χωρίς νερό είναι και περιοχή στο Πανόραμα του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, λόγω προβλήματος επί της οδού Κομνηνών 91, το οποίο επηρεάζει σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι τις 13:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Θέλει να περιορίσει τον μαζικό τουρισμό και να αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών που θέλουν να διανυκτερεύσουν
Ιταλία: Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος στη Βενετία - Η πόλη χρεώνει τους τουρίστες
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10
Παρόλο που η ποικιλία σε αγώνες στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (25/04) δεν είναι τεράστια, είναι μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που...
Πάμε Στοίχημα: Προκαλεί σουηδικό Over στο 2.10