22

SEP
2018

Τι λένε για την ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης

Απάντηση ΦΟΔΣΑ και ΠΕΔ-ΚΜ στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για το νερό

16 May 201817.40

«Ήρθαμε εδώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων», δήλωσε από το Παρίσι ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Φορέα στο Παρίσι.

«Εμείς στα απλά θέματα, στα απορρίμματα δηλαδή, έχουμε στόχο και όραμα να δώσουμε λύσεις» είπε και τόνισε ότι η αποστολή διοργανώθηκε σε συνεννόηση με το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο και την ελληνική πρεσβεία, για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, τόνισε ότι η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΦΟΔΣΑ και δημάρχων στο Παρίσι «δεν έχει καμία σχέση με το νερό», σχολίασε ότι «η ΠΕΔ-ΚΜ είχε, έχει και θα εξακολουθήσει να έχει σταθερή θέση σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ΕΥΑΘ, της περαιτέρω ιδιωτικοποίησής της» και υπογράμμισε ότι η Ένωση πρόσφατα κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση.

Για την αποστολή στο Παρίσι, είπε ότι έγινε στο πλαίσιο αντίστοιχων επισκέψεων στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλες χώρες για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Για τους συντάκτες της ανακοίνωσης δήλωσε: «είναι παραχαράκτες της αλήθειας και ντροπή τους».


Η ανακοίνωση της ΠΕΔΚΜ

Το πλήρες κείμενο της ΠΕΔΚΜ είχε ως εξής:

«Απάντηση στους παραχαράκτες της Αλήθειας. Ο «κανονικός» ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά.»

Με αφορμή τη μετάβαση στη Γαλλία δημάρχων και δημοτικών συμβούλων της ΠΕΔΚΜ προκειμένου να επισκεφθούν μονάδες διοίκησης και διαχείρισης απορριμμάτων δηλαδή σκουπιδιών και όχι νερού, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, ενεργώντας ως «κανονικός» ΣΥΡΙΖΑ, ξαναχτυπά παραχαράζοντας την αλήθεια. Η επίσκεψη αυτή στη SUEZ δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα ζητήματα της ΕΥΑΘ. Η SUEZ είναι μία εταιρία που εκτός από τα νερά ασχολείται και με τα απορρίμματα. Φυσικά ευρισκόμενοι στη Γαλλία για το συγκεκριμένο σκοπό επισκεπτόμαστε κι άλλες μονάδες σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο καταρτίσθηκε σε συνεργασία μεταξύ ΦΟΔΣΑ, Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και την Ελληνική Πρεσβεία.

Τονίζουμε ότι ανάλογες επισκέψεις προηγήθηκαν σε Γερμανία, Αυστρία, προκειμένου να έχουμε ενημέρωση για τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες στην ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η ΠΕΔΚΜ διαχρονικά, με όλες τις κυβερνήσεις, στο ζήτημα του νερού της Θεσσαλονίκης και ως ΕΥΑΘ έχει σταθερές απόψεις και θέσεις. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πρόσφατα προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, την οποία επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, πιστός στις μνημονιακές του δεσμεύσεις. Επίσης θυμίζουμε την συνεπή αγωνιστική στάση της ΠΕΔΚΜ κατά το δημοψήφισμα που έγινε σχετικά με την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Αλήθεια ο «κανονικός» ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τί έχει να μας πει για τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προωθεί την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ;

Έχουμε λοιπόν… δύο ΣΥΡΙΖΑ, ένα στην Θεσσαλονίκη κι ένα στην Κυβέρνηση στην Αθήνα. Η επιχείρηση κοροϊδίας και εξαπάτησης των πολιτών της Θεσσαλονίκης, όπως και όλων των Ελλήνων, συνεχίζεται χωρίς ντροπή… Ποιοι μιλάνε για συνέπεια!! Αυτοί που έκαναν την κωλοτούμπα σπορ. Οι ντίλερ των ψεμάτων.  Αυτά  προς το παρόν. Τα  υπόλοιπα, αν χρειασθεί όταν επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη».
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)Τύπος Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Διακοπή ρεύματος το πρωί στο κέντρο - Δείτε περιοχή και ώρες

Τοπικά22 Sep 201820.05

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη... σπιντάρει αυτή την Κυριακή!

Τοπικά22 Sep 201818.11

7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ CΙRCUIT ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Φωτογραφία αρχείου

Θεσσαλονίκη: «Χτύπημα» στο λαθρεμπόριο - Προσπάθησε να διαφύγει δράστης (ΦΩΤΟ)

Τοπικά22 Sep 201815.03

Δύο συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Συμμορία γυναικών «ξάφριζε» πορτοφόλια σε λεωφορεία ΟΑΣΘ

Τοπικά22 Sep 201813.32

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες - Συνολικά 36 συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Φωτογραφία αρχείου

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο 2 ΙΧ και παράσυρση πεζού μέσα σε 1 ώρα

Τοπικά22 Sep 201812.18

Από τη σύγκρουση των 2 οχημάτων τραυματίστηκε ελαφρά ένα 9χρονο παιδί


Φωτογραφία αρχείου

Φωτιές από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά22 Sep 201811.06

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία έσβησε τις 3 εστίες φωτιάς που δημιουργήθηκαν

Πάρτε το ποδήλατο… και πάμε βόλτα στη δυτική Θεσσαλονίκη!

Τοπικά22 Sep 201810.14

 «Ποδηλατοβόλτα» το απόγευμα  στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018Μασούτης

Mediterranean CosmosHuawei Y seriesΝυχτερινος Ημιμαραθωνιος


MiseryISTyposthes.gr - Twitter

ΔημήτριαTyposthes.gr - Facebook


© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία