Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού θα υπάρξει διακοπή νερού αύριο Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση της ΕΥΑΘ για την Τετάρτη 16 Μαΐου

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 από τις 09:00 π.μ έως τι 13:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού Φ300mm στην οδό Ανθέων (στο γήπεδο του Κεραυνού) , του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Επταπυργίου, Φωκά Οδυσσέα και Αποστόλου και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς καθώς επίσης και στην περιοχή Αγίου Παύλου του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Προβλήματα θα υπάρξουν επίσης στις οδούς Ακροπόλεως , Θεοτοκοπούλου , Ολυμπιάδος , Ελένη Ζωγράφου και στις παρακείμενες σ αυτήν οδούς και στην περιοχή Άνω Πόλης , του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης