Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστοί δρόμοι αυτό το Σ/Κ στη Θεσσαλονίκη

Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν το Σάββατο και την Κυριακή

Κλειστοί δρόμοι αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη για δύο διαφορετικές εκδηλώσεις. Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η «1η Ημέρα Αγωνιστικής Πορείας ΤΡΟΠΑΙΟ Α΄ Π.Π. – 100 Χρόνια» και θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα δυτικά.

Δείτε αναλυτικά.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (12-05-2018) το Γ΄ Σώμα Στρατού διοργανώνει αγωνιστική πορεία με  την επωνυμία “1η Ημέρα Αγωνιστικής Πορείας <ΤΡΟΠΑΙΟ Α΄ Π.Π. – 100 Χρόνια>”, με εκκίνηση από την οδό Λαγκαδά (κοιμητήρια Zejtinlik) και τερματισμό στη Δημοτική Ενότητα Προχώματος του Δήμου Χαλκηδόνας. Από ώρα 06.30΄ του Σαββάτου 12-05-2018  και κατά τη διάρκεια της πορείας  δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

- Στην οδό Λαγκαδά (ρεύμα εισόδου πόλης), από την συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ακριτών, στην οδό Ακριτών (ρεύμα πορείας προς την οδό 28ης Οκτωβρίου) από την συμβολή της με την οδό Λαγκαδά μέχρι την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου (ρεύμα πορείας προς την Λεωφ. Δενδροποτάμου) από την συμβολή της με την οδό Ακριτών μέχρι την συμβολή της με την Λεωφ. Δενδροποτάμου, στην Λεωφ. Δενδροποτάμου (ρεύμα πορείας προς την οδό Μπιζανίου) από την συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου, στην οδό Μπιζανίου (ρεύμα πορείας προς την οδό Αγαμέμνονος) από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Δενδροποτάμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος,  στην οδό Αγαμέμνονος (καθ’ όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μπιζανίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου, στην οδό Μοναστηρίου (ρεύμα εξόδου πόλης) από τη συμβολή της με την οδό Αγαμέμνονος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης – Κιλκίς, στην Π.Ε.Ο. (65) Θεσ/νίκης – Κιλκίς (καθ’ όλο το πλάτος αυτής) από τη συμβολή της με την οδό Μοναστηρίου μέχρι το ύψος της Δ.Ε. Πενταλόφου, στις ανώνυμες αγροτικές οδούς μεταξύ της Δ.Ε. Πενταλόφου και της Δ.Ε. Βαθυλάκκου, Π.Ε.Ο.(1) Ευζώνων (ρεύμα πορείας προς τη Δ.Ε. Προχώματος) από τη Δ.Ε. Βαθυλάκκου έως τη Δ.Ε. Προχώματος.

- Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

- Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου την 14.30΄ ώρα.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Έπειτα την Κυριακή θα υπάρξει ο αγώνας δρόμου «Τρέχω για τα Στρατόπεδα» και θα κλείσουν δρόμοι στους δήμους Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά.

Πιο αναλυτικά, δείτε παρακάτω τις ρυθμίσεις.

- Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (13-05-2018) λόγω διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου 10χλμ., 5χλμ., 2 χλμ. και Δυναμικού Βαδίσματος, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ», στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και στον Δήμο Παύλου Μελά, από ώρα 10.30΄ δεν θα επιτρέπεται  η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των αγώνων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

- Στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της εισόδου του Στρατοπέδου Παύλου Μελά μέχρι το ύψος της Πλ. Επταλόφου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, από το ύψος της Πλ. Επταλόφου μέχρι την οδό 28ης Οκτωβρίου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ακριτών και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά,  στην οδό Ακριτών από την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι την οδό Λαγκαδά και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ακριτών, στην παράπλευρη οδό της οδού Λαγκαδά (ρεύμα πορείας προς την αερογέφυρα Σταυρούπολης), από την οδό Δαβάκη μέχρι την Λεωφόρο Στρατού και καθ’ όλο το πλάτος αυτής, στην Λεωφόρο Στρατού, από την οδό Λαγκαδά μέχρι την είσοδο του Στρατοπέδου Καρατάσου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

- Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ