Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΚΤΑΚΤΟ από ΕΥΑΘ – Πότε θα έρθει το νερό στο κέντρο Θεσσαλονίκης

Νεότερη ενημέρωση από την ΕΥΑΘ για αποκατάσταση υδροδότησης

Νεότερη ενημέρωση της ΕΥΑΘ για την υδροδότηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε άλλες περιοχές που κόπηκε σήμερα το νερό. Όπως αναφέρει η ΕΥΑΘ, η υδροδότηση στο κέντρο θα αρχίσει να επανέρχεται από τις 19.00 και μετά, ενώ αργότερα θα εξομαλυνθεί η κατάσταση σε άλλες περιοχές που κόπηκε σήμερα το νερό.

Λίγο μετά τις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει η τροφοδοσία της πόλης με νερό από το αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου, εφόσον εξακολουθεί να πληροί τους όρους της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης μετά και την επαναληπτική εξέτασή τους.

Με την έναρξη της σχετικής διαδικασίας στο αντλιοστάσιο Δενδροποτάμου θα υδροδοτηθεί άμεσα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, που παραμένει από χτες χωρίς νερό, ενώ και στις περιοχές στις οποίες υπήρξε σήμερα προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης (Συκιές, Εύοσμος, Ωραιόκαστρο, Σταυρούπολη κ.λπ.) θα εξομαλυνθεί σταδιακά η κατάσταση, δεδομένου ότι οι δεξαμενές τροφοδοσίας είναι ήδη γεμάτες.

Επαναλαμβάνεται ότι η υδροδότηση της πόλης καθυστέρησε ακριβώς για να διασφαλιστεί ότι η ποιότητα νερού είναι σε κάθε περίπτωση η ενδεδειγμένη, κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα θέμα ασφάλειας του νερού που φτάνει στις βρύσες των Θεσσαλονικέων.

Ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας
Συμμετείχε στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας - Τι είπε για την αναβάθμιση από
Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας