Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα ΙΧ λόγω των καφέ στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ)

Διερχόμενα αυτοκίνητα ανάμεσα στους περιπατητές

Μποτιλιάρισμα ΙΧ και μηχανών σημειώθηκε χθες στο… πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, στο σημείο του Ναυτικού Ομίλου, όπου δραστηριοποιούνται καφέ και εστιατόρια με εισόδους πάρκινγκ.

Το ιδιότυπο αυτό μποτιλιάρισμα απαθανάτισαν οι Streetpanthers και το δημοσίευσαν οι Φίλοι της Νέας Παραλίας με το εξής σχόλιο «Σε διάστημα 2 λεπτών οι Streetpanthers αποτύπωσαν σήμερα αυτή την εξοργιστική κατάσταση με τα διερχόμενα αυτοκίνητα ανάμεσα στους περιπατητές στο πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας. Τα σχόλια δικά σας».

Μάλιστα για το ζήτημα τοποθετήθηκε και ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας, Πρόδρομος Νικηφορίδης ως εξής: «Η κατάληψη του δημόσιου χώρου από τις ταβέρνες και τα καφέ στη περιοχή των Ομίλων είναι παράνομη. Προκαλώ οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο. Η διέλευση των οχημάτων παράνομη και επικίνδυνη. Το κέρδος μεγάλο, οι ψήφοι πολλοί και η ευθύνη της Δημοτικής Αρχής που επιτρέπει όλα αυτά δεδομένη. Κατά τα άλλα ο Δήμαρχος ενοχλείται από τον ποδηλατόδρομο. Δεν υπάρχουν λόγια!!!».

Δείτε τις φωτογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη