Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΡΟΣΟΧΗ – Χωρίς νερό αύριο για 9 ώρες περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Λόγω εργασιών επισκευής αγωγού από την ΕΥΑΘ – Πότε αναμένεται να επανέλθει η υδροδότηση

Χωρίς νερό για διάστημα 9 ωρών θα μείνουν αύριο πέντε περιοχές της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών επισκευής αγωγού Φ300mm, από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης. Η διακοπή αναμένεται να ξεκινήσει από τις 8 το πρωί και να διαρκέσει μέχρι και τις 5 το απόγευμα και θα επηρεάσει περιοχές του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και του δήμου Καλαμαριάς.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: «Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 από τις 08:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού Φ300mm στην συμβολή των οδών Επιδαύρου και Δήμου Τσέλιου (ανάχωμα), του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα σε τμήματα των περιοχών της Άνω και Κάτω Τούμπας και στον οικισμό Αγίας Κυριακής του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και στις περιοχές Βότση και Αγίου Ιωάννη του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ