Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 52χρονη για πλαστές επιταγές

Τέσσερις συλλήψεις χθες από την αστυνομία για περιπτώσεις εκκρεμών καταδικαστικών αποφάσεων

Σε σειρά συλλήψεων ατόμων για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα προχώρησαν χθες αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων που γίνονται με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Αναλυτικά, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν:

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες (16-04-2018), στην περιοχή της Ευκαρπίας, 52χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 2ου Ειδικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για φοροδιαφυγή, πράξη που έλαβε χώρα το έτος 2009 στη Θεσσαλονίκη και δέκα (10) καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 8 μηνών για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτης επιταγής κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα τα έτη 2009 και 2010 στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν:

• 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών για κλοπές κατ’ εξακολούθηση,

• 39χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης κινητών μνημείων.

• 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε συγχωνευτική απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 ετών για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βελόπουλος για Φλώρο: Αδιανόητο, μειράκια της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία
Συνοδεία της φρουράς της Βουλής απομακρύνθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής, μετά την επίθεση στον Γραμμένο στη Ελληνικής Λύσης
Βελόπουλος για Φλώρο: Αδιανόητο, μειράκια της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία