Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αίσιο τέλος για την 6χρονη κόρη του Καμπακάκη – Επέστρεψαν Θεσσαλονίκη!

Με χαμόγελα το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Ηλίας Καμπακάκης και η οικογένεια του με την επιστροφή τους να συνοδεύεται από πλατιά χαμόγελα!  Αυτό καθώς η κορούλα του τραγουδιστή, η 6χρονη Κλεοπάτρα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε για τη ζωή της, με την επέμβαση στις ΗΠΑ να πηγαίνει εξαιρετικά.

Την χαρμόσυνη είδηση της επιστροφής έκανε γνωστή ο ίδιος ο Ηλίας Καμπακάκης και η οικογένεια.  Θυμίζουμε πως η ιστορία της 6χρονης Κλεοπάτρας είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με εκατοντάδες πολίτες να στηρίζουν ώστε να μεταβεί στο Χιούστον της Αμερικής.

Όπως αναφέρει η οικογένεια σε ανάρτηση στο Facebook: «Ένα δημόσιο ευχαριστώ από καρδιάς προς όλους σας! Οι προσευχές όλων ενώθηκαν και έγιναν θαύματα! Η εγχείρηση πέτυχε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί... και έπεται ανάρρωση και φυσιοθεραπείες! Ήταν κάτι εξαιρετικά περίπλοκο και πολύ πολύ σπάνιο, το οποίο μόνο εδώ στο Νοσοκομείο Md Anderson του Houston θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τόσο εξειδικευμένο τρόπο! Νιώθω ευλογημένη που με τη βοήθειά σας και τη δυνατή μας πίστη καταφέραμε τόσα πολλά και ιδιαίτερα περήφανη για την Κλεοπάτρα μας που έχει τόσο ισχυρή ψυχή και θέληση... Κάθε μέρα και καλύτερα και η επιστροφή μας θα είναι γεγονός την επόμενη Δευτέρα!

Σας αξίζουν τα καλύτερα και στον καθένα ξεχωριστά τα ευχόμαστε ολόψυχα!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ – Πού έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Εργασίες κοπής πρασίνου πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Θεσσαλονίκη: Έργα στον Περιφερειακό από την ΠΚΜ – Πού έχει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις