Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΩΡΑ: Σε εξέλιξη πανβαλκανική πορεία αναρχικών στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Περίπου 1.000 άτομα ξεκινούν πορεία από την Καμάρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πανβαλκανική συγκέντρωση και πορεία αναρχικών στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι είναι περίπου 2.000 άτομα που αρχικά βρέθηκαν έξω από την κατάληψη Libertatia στην Λεωφόρο Στρατού και πήγαν με πορεία μέχρι την Καμάρα. Από την Καμάρα ξεκινά η πορεία τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οποία συμμετέχουν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ, κτλ). 

Υπενθυμίζεται πως το κάλεσμα για Πανβαλκανική Πορεία Διεθνιστικής Αλληλεγγύης είχε ως αφορμή τα δύο συλλαλητήρια για το Σκοπιανό σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και τον εμπρησμό της Libertatia.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Εγνατία στο ύψος της Καμάρας και στα δύο ρεύματα, ενώ όταν η πορεία ξεκινήσει θα υπάρξουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η πορεία κινείται προς τα δυτικά. 

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε συναγερμό καθώς εκτός της σημερινής πορείας, αύριο είναι προγραμματισμένο νέο συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ και οπαδοί του Άρη θα αποφασίσουν για δική τους συγκέντρωση (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»