Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 445 κιλά ψάρια στη Νέα Μηχανιώνα (ΦΩΤΟ)

Πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα...

Τετρακόσια σαράντα πέντε κιλά αλιεύματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες της περασμένης Πέμπτης στην ιχθυόσκαλα Ν.Μηχανιώνας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

α) εντός ψυκτικού θαλάμου αίθουσας δημοπράτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 κιλά ιχθύες του είδους “TRACHURUS SPP” (ΣΑΦΡΙΔΙ) μικρού μεγέθους, διαστάσεων 10-11 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 15 εκατοστών, χωρίς να τηρούνται οι προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.

β) εντός ψυκτικών θαλάμων αίθουσας δημοπράτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 48 κιλά ιχθύες του είδους “SOLEA SOLEA” (ΓΛΩΣΣΑ) μικρού μεγέθους, διαστάσεων 16-18 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20 εκατοστών, τα οποία είχαν αλιευθεί εκφορτωθεί και διατεθεί από Α/Κ σκάφη για εμπορία-πώληση.

γ) εντός ψυκτικού θαλάμου αίθουσας ιχθυόσκαλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 391 κιλά ιχθύες του είδους “SPARUS AURATA” (ΤΣΙΠΟΥΡΑ) μικρού μεγέθους, διαστάσεων 13-16 εκατοστών, κάτω του ελάχιστου επιτρεπόμενου μεγέθους των 20 εκατοστών, τα οποία ήταν στην κατοχή εταιρίας εμπορίας αλιευμάτων για πώληση και εμπορία.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ν.Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βεβαιώθηκαν μία (01) αγορανομική και τρεις (03) αλιευτικές παραβάσεις, ενώ τα κατασχεθέντα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους