Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Μπαίνει χλοοτάπητας στο γήπεδο της Καρδίας (ΦΩΤΟ)

Άρχισαν σήμερα οι εργασίες

Σ' ένα μεγάλο εργοτάξιο έχει μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες το γήπεδο της Καρδίας, όπου συνεργεία από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και από τη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμης, εργάζονται πυρετωδώς στην κατεύθυνση άμεσης και αποτελεσματικής αποκατάστασης του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Στόχος των παρεμβάσεων ήταν να παραδοθεί ο χώρος σήμερα πανέτοιμος στα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου, που ξεκινούν την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Να σημειωθεί πως η παραλαβή του νέου χλοοτάπητα έγινε λίγο μετά τις 11 το πρωί, σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017,  στο χώρο του γηπέδου.

Αναλυτικά,  από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τα συνεργεία του Δήμου Θέρμης προέβησαν σε εργασίες προετοιμασίας του γηπέδου και επίστρωσης "φίλερ" , που αποτελεί όπως είναι γνωστό το τελευταίο στάδιο πριν από την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις στους χώρους των αποδυτηρίων του γηπέδου, ελαιοχρωματισμοί και επιδιορθώσεις των κερκίδων.

Ηλεκτρολόγοι των συνεργείων του Δήμου Θέρμης, ολοκλήρωσαν και τις εργασίες  επιδιόρθωσης του φωτισμού του ποδοσφαιρικού γηπέδου, ώστε να μπορούν να εργάζονται τα συνεργεία και κατά τις απογευματινές ώρες στην κατεύθυνση της ταχύτερης δυνατής ολοκλήρωσης της τοποθέτησης του χλοοτάπητα.

Όπως όλα δείχνουν, η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου της Καρδίας , o ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, επιστρέφει σύντομα στην έδρα τoυ και θα συνεχίσει πλέον να αγωνίζεται στο "φυσικό" της χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ