Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ο Νικηφορίδης απαντά στον Μπουτάρη με… παλιά Παραλία (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες από την… παλιά παραλία Θεσσαλονίκης

Η απόφαση για τα τραπεζοκαθίσματα ελήφθη στις 03.15 τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από ένα μαραθώνιο Δημοτικό Συμβούλιο που ξεκίνησε το μεσημέρι περίπου στις 16.00 της Δευτέρας.

Απουσία του κ. δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας, κ. Πρόδρομος Νικηφορίδης, εξέφρασε την άποψη πως δεν πρέπει να υπάρξουν εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα, λέγοντας παράλληλα πως οι Φίλοι της Νέας Παραλίας δεν αποκλείουν να προσφύγουν κατά της απόφασης (σ.σ. που λίγα λεπτά αργότερα υπερψηφιζόταν με 19-15).

Ο κ. Νικηφορίδης στον λογαριασμό του στο Facebook υπενθύμισε πως ο Γιάννης Μπουτάρης δεν είχε υπερψηφίσει την ανάπλαση της Νέας Παραλίας όταν είχε ψηφιστεί υπό την δημαρχία Παπαγεωργόπουλου, κάτι που άλλωστε είπε και ο ίδιος ο δήμαρχος στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα, ο κ. Μπουτάρης είπε πως την καταψήφισα γιατί «δεν μου άρεσε η μελέτη. Τώρα ο κόσμος την απολαμβάνει και αυτό είναι καλό».

Η ανάρτηση του Πρόδρομου Νικηφορίδη ήταν η εξής «Όταν ο κύριος Δήμαρχος καταψήφιζε τη μελέτη της Νέας Παραλίας είχε λόγους. Προτιμούσε αυτό που βλέπετε σε αυτές τις εικόνες, την υποβάθμιση. Έκτοτε δεν συνήλθε από την επιτυχία και αποδοχή της ανάπλασης και του "βγαίνει" καθημερινά. Το κακό είναι ότι την πληρώνουμε όλοι...και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι που δεν έχουν βέβαια κανένα περιθώριο διαφωνίας. Ξέρετε εσείς».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

ΤΘ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνομιλίες Ελλάδας – Τουρκίας: Θα διερευνηθούν πρόσθετες θεματικές συνεργασίας
6ος γύρος συζητήσεων επί του Κοινού Σχεδίου Δράσης στο πλαίσιο της Θετικής Ατζέντας μεταξύ των δύο χωρών
Συνομιλίες Ελλάδας – Τουρκίας: Θα διερευνηθούν πρόσθετες θεματικές συνεργασίας