Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 2ο Flea Market & Street Food SKG στα Σφαγεία!

Στο Lab’ Attoir το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

O Upnloud μας προσκαλεί στο 2ο Flea Market & Street Food SKG τo Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Lab' attoir (Περιοχή Παλιών Σφαγείων) με όραμα να καθιερώσει μια εβδομαδιαία γιορτή γεύσεων και αγοράς αντικειμένων στην Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες συμμετέχοντες.

«Στόχος μας είναι να δείξουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτικη χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο. Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (workshops, διαδραστικά παιχνίδια), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες)», αναφέρουν οι διοργανωτές.

 

Τι περιλαμβάνει το δεύτερο Flea Market & Street Food SKG:

•        Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια

•        Street food: Γεύσεις από διάφορα σημεία του κόσμου (ακόμη περισσότερες από την προηγούμενη φορά)

•        Περισσότερα Workshops & Παρουσιάσεις βιβλίων για τα παιδιά

•        Χώρος για οργανώσεις για την ενημέρωση του προσφυγικού και συλλογής αγαθών για πρόσφυγες και αστέγους

•        Μουσικές εκδηλώσεις με DJs

•        Bar & Chill Zone

Από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ, για 2 μέρες, η Θεσσαλονίκη υποδέχεται για δέυτερη φορά ένα ζωντανό Flea Market με εκθέτες, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων, workshops, γεύσεις και σημαντικές ομάδες της πόλης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη!

 

Φωτογραφία από το 1ο Flea Market & Street Food SKG

Πώς μπορεί να πάρει μέρος κάποιος;

Πάρτε μέρος στο 2nd Flea Market & Street Food SKG by Upnloud // Christmas Edition συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες στην πρώτη συνάντηση

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη συνάντηση που έγινε πριν λίγους μήνες στο Μύλο οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 10,000 και ήρθαν σε επαφή με την εναλλακτική χρήση αντικειμένων, γνώρισαν την αξία του παλιού και είδαν τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.

Ήρθαν σε επαφή με νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food) ενώ τα παιδιά έλαβαν μέρος σε workshops και διαδραστικές παρουσιάσεις βιβλίων.

Οι ενήλικες ενημερώθηκαν για κοινωνικά προβλήματα και βοήθησαν ασθενείς κοινωνικές ομάδες με τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους