Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα έργα και κλειστοί δρόμοι αύριο στη Θεσσαλονίκη

Πού θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων αύριο Παρασκευή

Νέα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν αύριο, Παρασκευή, οι οδηγοί που θα θελήσουν να κινηθούν στην περιοχή της οδού Παπαναστασίου, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που κάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αναφέρεται πως:

Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση ασφαλτόστρωσης λωρίδων κυκλοφορίας μέσων μαζικής μετακίνησης βασικού οδικού δικτύου του Δήμου Θεσσαλονίκης», που εκτελείται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, από ώρα 07.00΄ και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (22-07-2016), θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις παρακάτω οδούς:

(1) Στο ρεύμα προς το κέντρο της πόλης της οδού Αλ. Παπαναστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κλεάνθους. Συνεπεία της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Ψαρών μεταξύ των οδών Κοσμίδη και Παπαναστασίου. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Παπαναστασίου, αριστερά 28ης Οκτωβρίου και δεξιά Λεωφ. Καραμανλή.

(2) Στο δεξιό κατά τη φορά κίνησης προς την οδό Παπάφη μέρος του οδοστρώματος της οδού Κλεάνθους, μεταξύ των οδών Οστροβού και Παπάφη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της οδού, η οποία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά ρεύμα πορείας, πλάτους 3.50 μέτρων.

(3) Στο δεξιό κατά τη φορά κίνησης προς την οδό Αλ.Παπαναστασίου μέρος του οδοστρώματος της οδού Κλεάνθους, μεταξύ των οδών Πάρνηθος και Παπαναστασίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της οδού, η οποία θα διαθέτει μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά ρεύμα πορείας, πλάτους 4 μέτρων.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα τροχαίας και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές ανάγκες που θα προκύψουν, στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας
Πολύ σημαντικά ευρήματα, δίνουν στοιχεία για μία άγνωστη περίοδο της πόλης - Αρχαιολογική Συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας