Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιρλανδία (Λιγκ Καπ): Με φόρα η Λίμερικ, δυνατό παιχνίδι στο "Dalymount Park"

Οι αναλύσεις του Λιγκ Καπ Ιρλανδίας

1ος γύρος του Λιγκ Καπ Ιρλανδίας. Οι αγώνες είναι νοκ - άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειασθεί η διαδικασία των πέναλτι.

1390. ΚΟΟΥΒ ΡΑΜΠΛΕΡΣ - ΛΙΜΕΡΙΚ (21:15)

Γήπεδο: «St. Coleman's Park»

Προϊστορία 10ετίας: (8-1-1)

Καιρός: 6ο C Συννεφιασμένος

ΚΟΜΠ ΡΑΜΠΛΕΡΣ: Τρεις ημέρες μετά τον διασυρμό με 6-1 από τη Λίμερικ στο πρωτάθλημα της Β' Ιρλανδίας, η Κομπ Ράμπλερς υποδέχεται το συγκρότημα του Ράσελ με μοναδικό στόχο την εκδίκηση και πρόκριση στο δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ. Έζησε εφιαλτικές στιγμής στο "Markets Field", με την Κομπ Ράμπλερς να γνωρίζει παράλληλα, την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα. Έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών, έχει ωστόσο, σήμερα δύσκολη αποστολή κόντρα στην εξαιρετική μέχρι στιγμής Λίμερικ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 6-1 από τη Λίμερικ γνώρισε η Κομπ Ράμπλερς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Ιρλανδίας.

Στατιστικό για το Στοίχημα: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Κέλι (ΜΕ)

ΛΙΜΕΡΙΚ: Έστησε πάρτι στον αγωνιστικό χώρο του "Markets Field" όπου διέλυσε με 6-1 την Κομπ Ράμπλερς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τουπρωταθλήματος της Β' Ιρλανδίας. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της, με τη Λίμερικ να κάνει έτσι το "3Χ3" στο πρωτάθλημα. Σε εξαιρετική κατάσταση το συγκρότημα του Ράσελ, που δεν έχει φέτος άλλο στόχο από την κατάληψη της πρώτης θέσης που θα της εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο και επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Δεδομένη η αγωνιστική της ανωτερότητα κόντρα στην Κομπ Ράμπλερς, έχει τη ψυχολογία στα ύψη και ψάχνει σήμερα μόνο το εισιτήριο για τον 2ο γύρος της διοργάνωσης.

Προηγούμενο ματς: Με 6-1 επικράτησε της Κομπ Ράμπλερς η Λίμερικ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Ιρλανδίας.

Στατιστικό: Over 3,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Χωρίς απουσίες


1396. ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ - ΜΠΡΕΪ (21:45)

Γήπεδο: «UCD Bowl»

Προϊστορία 10ετίας: (3-2-5)

Καιρός: 5ο C Συννεφιά

ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ: Μουδιασμένο ξεκίνημα πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν η Γιου Σι Ντι που δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Πρέμιερ Ιρλανδίας, με ανάλογες εμφανίσεις. Γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική βαριά εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Γουότερφορντ, ενώ μετά το πέρασμα των τριών πρώτων αγωνιστικών έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μια νίκη. Θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα ιδανικά την κακή αγωνιστική κατάσταση της Μπρέι με στόχο τη νίκη - πρόκριση κόντρα σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-3 από τη Γουότερφορντ γνώρισε η Γιού Σι Ντι στο πρωτάθλημα της Β' Ιρλανδίας

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες(3): Εκτός οι τραυματίες Μπράντι (ΜΕ 3/0), Γουάτσον (ΜΕ 2/0), Μπελούτ (ΕΠ)

ΜΠΡΕΪ: Ξεκίνημα με το αριστερό στη νέα σεζόν για την Μπρέι που θέλει να διασκεδάσει μέσω του Λιγκ τις εντυπώσεις. Τελευταίο της παιχνίδι αυτό κόντρα στη Λόνγκφορντ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Ιρλανδίας. Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν έπεισε με την εμφάνιση της, ενώ παραμένει μετά το πέρασμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη, μετρώντας αντίθετα, τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Ψάχνει σήμερα τη νίκη ψυχολογίας, ενώ κάθε άλλο πέρα της πρόκρισης επί της Γιου Σι Ντι αποτελεί καταστροφικό σενάριο για το συγκρότημα του Κουκ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Λόνγκφορντ και Μπρέι για την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Ιρλανδίας

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Χωρίς απουσίες


1389. ΜΠΟΕΜΙΑΝ - ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ ΤΑΟΥΝ (21:45)

Γήπεδο: «Dalymount Park»

Προϊστορία 10ετίας: (6-3-1)

Καιρός: 4ο C Συννεφιασμένος

ΜΠΟΕΜΙΑΝ: Σίγουρα το ξεκίνημα της Μποέμιαν μόνο ως ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με το συγκρότημα του Λονγκ να προβληματίζει με τις εμφανίσεις του. Υποδέχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική τη νεοφώτιστη Γουέξφορντ, κόντρα στην οποία περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας (3-3). Πολλά τα αμυντικά κενά της Μποέμιαν για ακόμη ένα παιχνίδι, παρέμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, ενώ έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις μια νίκη μετά το πέρασμα των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών. Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις των αρνητικών αποτελεσμάτων, με τη νίκη - πρόκριση επί της Λόνγκφορντ να είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 3-3 αναδείχθηκαν Μποέμιαν και Γουέξφορντ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Ιρλανδίας.

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Εκτός ο τραυματίας Γουέρεν (ΜΕ 3/0)

ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ ΤΑΟΥΝ: Βαθμούς κόντρα στην ουραγό Μπρέι πέταξε η Λόνγκφορντ Τάουν, καθώς περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Ιρλανδίας. Ακόμη μια κακή εμφάνιση για τη Λόνγκφορντ που παρέμεινε μακριά από τις επιτυχίες για τρίτο σερί παιχνίδι μετρώντας δυο ήττες και μια ισοπαλία, όπου συνολικά σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της,βρίσκεται σε κακή κατάσταση και ψάχνει σήμερα μόνο τη νίκη - πρόκριση, προκειμένου να βάλει τέλος στην κατήφεια και τον προβληματισμό που επικρατούν στις τάξεις της ομάδας.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Λόνγκφορντ Τάουν και Μπρέι την προηγούμενη αγωνιστική

Στατιστικό: Under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης


1393. ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ - ΚΟΚΧΙΛ (22:00)

Γήπεδο

: «Finn Park»

Προϊστορία 10ετίας: (1-0-0)

Καιρός: 4ο C Συννεφιασμένος

ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ: Να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις θέλει σήμερα η Φιν Χαρπς υποδεχόμενη τους ερασιτέχνες της Κόκχιλ. Επέστρεψε φέτος στην πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας και πρωταρχικός της στόχος για φέτος δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην Πρέμιερ. Ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 της Ντροχέντα, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τη Φιν Χαρπς να γνωρίζει δυο ήττες από Νταντάλκ (3-0) και Σάμροκ Ρόβερς (0-1). Θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, με τον τεχνικό Χόργκαν να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των βασικών Μάλεϊ, Χιούστον και Μόλοϊ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-1 από τη Σάμροκ Ρόβερς γνώρισε η Φιν Χαρπς στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Ιρλανδίας

Στατιστικό: N/G τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

Απουσίες(3): Εκτός οι τραυματίες Χιούστον (ΜΕ 1/0), Μόλοι (ΜΕ 1/0), Μάιλεϊ (ΑΜ 3/0)

ΚΟΚΧΙΛ: Για ένα θαύμα αγωνίζεται σήμερα κόντρα στη Φιν Χαρπς η Κόκχιλ με στόχο το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Ιρλανδίας. Ερασιτεχνική ομάδα αγωνίζεται στη Ulster Senior League της Ιρλανδίας, όπου διεκδικεί για τέταρτη σερί χρονιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Υστερεί ωστόσο, σίγουρα σε εμπειρία και ποιότητα κόντρα στη Φιν Χαρπς, με την Κόκχιλ να απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς παίκτες.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-2 από τη Λόνγκφορντ γνώρισε η Κόκχιλ στο FAI Cup

Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Απουσίες: Χωρίς απουσίες 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ