Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τζαναbetης προτείνει...

Νέο κουπόνι στα χέρια μας σήμερα Παρασκευή ποντάρουμε χαμηλά και κρατάμε "σφαίρες" για το διήμερο...

Σήμερα ξεκινάμε με Κόπα Άφρικα, η Γκάνα που εμφανίστηκε αγχωμένη στην πρεμιέρα και έχασε από τη Σενεγάλη (2-1), υποδέχεται την Αλγερία η οποία αντιθέτως ξεκίνησε με το δεξί επικρατώντας με δύσκολη ανατροπή επί της Νοτίου Αφρικής (3-1). Διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση αμφότερες και αξίζει να κυνηγήσουμε τα 4-6 γκολ.

Από Β' Γαλλίας επιλέγουμε την ισοπαλία μεταξύ Χάβρης-Νιορ, αφού έτσι μας έχει συνηθίσει αυτό το ζευγάρι και στα τελευταία έξι η μεν Χάβρη είναι 0-3-3, η δε Νιορ 1-4-1.

Στεκόμαστε στη Γαλλία αλλά τώρα στην Α΄ κατηγορία βρήκαμε έναν πολύ πονηρό "άσσο". Πάμε κόντρα στο φαβορί που είναι η Μαρσέιγ που τελευταία μόνο εικόνα φαβορί δεν έχει (αρνητικό σερί στα εκτός με 0-1-4) και ποντάρουμε στον άσο της φορμαρισμένης Νις.

Στο Βέλγιο ένα ακόμη παιχνίδι που είναι άσσος πεντακάθαρος, αυτός της Γκενγκ επί της ουραγού Μουσκρόν, αλλά λόγω χαμηλής απόδοσης δεν τον προτιμάμε και ρισκάρουμε με τα 4-6 γκολ.

Πάμε Σκωτία και βρίσκουμε μια καλοπληρωμένη ισοπαλία μεταξύ Σεντ Τζόνστον και Αμπερντίν. Εντός έδρας είναι πολύ καλύτερη αγωνιστικά η γηπεδούχος και λογικά η πρωτοπόρος Αμπερντίν δεν θα έχει εύκολο έργο. Δύσκολα να ανοίξουν το ρυθμό τους αμφότερες, βλέπουμε ισοπαλία.

152. ΓΚΑΝΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ: 4-6 γκολ (4,00)

107. ΧΑΒΡΗ - ΝΙΟΡ: Χ (2,85)

115. ΝΙΣ - ΜΑΡΣΕΪΓ: 1 (3,00)

114. ΓΚΕΝΓΚ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ: 4-6 (3,00)

117. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ: Χ (3,50)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής