Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Κερδίζουν Ουκρανία και Ιντερνασιονάλ

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή (09/09) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες με κυριότερους αυτούς για το Nations League, ενώ υπάρχει δράση και στις δεύτερες κατηγορίες ορισμένων χωρών, όπως επίσης και στη Λατινική Αμερική. Εμείς, έχουμε καταλήξει σε τρία σημεία τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τα διαδικτυακά καζίνο που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας.

Συνεχίζει με το απόλυτο η Ουκρανία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσειςστοιχήματος από το Nations League και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ουκρανία και Σλοβακία. Οι Ουκρανοί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση την περασμένη Πέμπτη, όπου επικράτησε με 1-2 στην έδρα της Τσεχίας, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4'. Έδειξαν ψυχραιμία και χαρακτήρα, έφτασαν στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα και στη συνέχεια ήταν ανώτεροι, φτάνοντας στην ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα με το Ζιντσένκο. Η Σλοβακία από την πλευρά της ρίχνεται σήμερα στη μάχη, έχει ρεκόρ 1-1-1 στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά της δείχνοντας σημάδια αστάθειας και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα “λυγίσουν” στο Λβιβ. Ο άσσος θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Με τα γκολ στη Σουηδία

Συνεχίζουμε με Β' Σουηδίας και την αναμέτρηση Έργκριτε – Έστερ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 8η και 7η θέση με 30 και 31 βαθμούς αντίστοιχα, παρουσιάζουν μεγάλες μεταβολές στην απόδοσή τους κι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Δεν περιμένουμε διαφορετική εικόνα και “ταχύτητα” σήμερα, το Over 2,5 αξίζει να βρίσκεται στις επιλογές μας.

Ασταμάτητη η Ιντερνασιονάλ

Ολοκληρώνουμε με Α' Βραζιλίας και την κόντρα της Ιντερνασιονάλ με την Γκρέμιο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους, μετά τη μεσοβδόμαδη επιτυχία τους κόντρα στη Φλαμένγκο “πάτησαν” κορυφή (πλέον είναι 2οι έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο) και δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να παραμείνουν εκεί, καθώς είναι εντυπωσιακοί σε όλους τους τομείς και ιδίως αμυντικά, έχοντας επιτρέψει μόλις ένα γκολ σε αυτή τη σειρά αγώνων. Η Γκρέμιο δεν τρομάζει με την απόδοσή της, επομένως θα πάμε με τον άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ