Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Στήριγμα η Ιντερνασιονάλ

Το Betarades.gr προτείνει!

Πιο χαλαρή η σημερινή ημέρα στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, καθότι βρισκόμαστε σε εβδομάδα εθνικών ομάδων. Η Ελλάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Nations League το Σάββατο εκτός έδρας με την Εσθονία, ενώ την Τρίτη παίζει ξανά εκτός έδρας, με την Ουγγαρία. Το ενδιαφέρον σήμερα επικεντρώνεται στην Α’ Βραζιλίας.

Πάμε, λοιπόν, στην αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ – Φλαμένγκο. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ Βραζιλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 43 πόντους και το -3 απ’ την πρωτοπόρο Σάο Πάολο, υποδέχεται την 3η Φλαμένγκο που βρίσκεται στο -2 και θέλει να διαφυλάξει αυτή την απόσταση. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί «λευκές» ισοπαλίες με Παλμέιρας (0-0 εντός) και Κρουζέιρο (0-0 εκτός), είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές νίκες, όπου επίσης δε δέχτηκαν γκολ! Τελευταία ομάδα που σκόραρε εναντίον της Ιντερνασιονάλ ήταν η Αμέρικα Μινέιρο στις 27 Ιουλίου (2-1 ήττα εκτός)! Η Ίντερ είναι εξαιρετική εντός έδρας, εκεί πορεύεται αήττητη φέτος, μετράει ρεκόρ 7-3-0 με επιμέρους σκορ 15-2, έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Απ’ την άλλη, η Φλαμένγκο έχει αρκετές διακυμάνσεις τελευταία στην απόδοση της, απόρροια των σημαντικών απουσιών. Πήρε μόλις ένα «τρίποντο» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-1-2), είναι κακή εκτός έδρας, δεν κέρδισε στις πέντε τελευταίες εξόδους (0-3-2), δέχτηκε γκολ σε όλες! Σήμερα πηγαίνει στο ντέρμπι με την Ιντερνασιονάλ χωρίς τους κομβικότατους Κουεγιάρ (αμ. χαφ), Λούκας Πακέτα (εξτρέμ) και Ντιέγκο (μέσος), θεωρούμε ότι θα είναι δύσκολο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε μια τόσο δύσκολη έδρα. Επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ