Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Τριάδα από Αγγλία και Βραζιλία

Το Betarades.gr προτείνει!

Πιο χαλαροί είναι οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις απ’ την Αγγλία, εκεί όπου υπάρχει δράση σε Νάσιοναλ Λιγκ και Λιγκ Τρόφι, πρόταση προκύπτει και απ’ τη Β’ Βραζιλίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Betarades.gr.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Χάρτλπουλ – Μπάροου. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Νάσιοναλ Λιγκ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε διαφορετικό μομέντουμ. Οι γηπεδούχοι «πετούν» από νίκη σε νίκη, έρχονται από τέσσερα διαδοχικά «τρίποντα», τελευταίο εκ των οποίων το 1-2 εκτός έδρας της Χάβαντ, το οποίο διαμορφώθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. Στους 15 πόντους η Χάρτλπουλ, έχει υποστεί μόλις μια ήττα στις πρώτες 8 αγωνιστικές, βρίσκεται στην 7η θέση και ενδεχόμενη νίκη σήμερα ίσως τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Απ’ την άλλη, η Μπάροου έχει διακυμάνσεις στην απόδοση της, έρχεται από τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έχασε τα τελευταία δύο ματς με Σάλφορντ (3-1 εκτός) και Σόλιχουλ Μουρς (1-2 εντός). Έχουν προβάδισμα οι γηπεδούχοι, επιλέγουμε άσσο.

Συνεχίζουμε με το Λιγκ Τρόφι και την αναμέτρηση Νορθάμπτον – Γουίκομ. Πρόκειται για αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Λιγκ Τρόφι, ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών. Η Νορθάμπτον συμμετέχει στην League Two, ενώ η Γουίκομ στην League One. Είναι προφανές ότι τις δύο πλευρές χωρίζει αρκετά μεγάλη ποιοτική απόσταση, η οποία εν μέρει καλύπτεται απ’ το γεγονός ότι η Νορθάμπτον παίζει εντός έδρας. Μέχρι στιγμής, πάντως, τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν μόλις μια νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος (1-3-2), έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Τρανμίρ. Απ’ την άλλη, η Γουίκομ είναι φανερά βελτιωμένη τελευταία, «τρέχει» αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0), θέλει να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της, έστω κι αν παίξει με αλλαγές. Επιλέγουμε 2 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κλείνουμε με τη Β’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Αλαγκοάνο – Λοντρίνα. Είναι παιχνίδι στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να χωρίζονται από σημαντική βαθμολογική διαφορά. Η Αλαγκοάνο καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 40 πόντους, στο -6 απ’ την κορυφή και τη Φορταλέζα, την ίδια στιγμή που η Λοντρίνα βρίσκεται στην 12η θέση με 30 πόντους, στο +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας είναι η δύναμη της Αλαγκοάνο, εκεί κέρδισε τα 4/5 τελευταία ματς, δε δέχτηκε γκολ σε κανένα. Στον αντίποδα, η Λοντρίνα είναι κακή εκτός έδρας, πήρε μόλις έναν πόντο στις τελευταίες τέσσερις εξόδους της, δέχτηκε γκολ στις 7/8 τελευταίες. Επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ