Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Με Ατλέτικο και Παναθηναϊκό (video)

Το Betarades.gr προτείνει!

Σάββατο (01/09) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα παιχνίδια από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερα σημεία, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαρκώς ανανεωμένη βαθμολογία της Superleague.

Κάνει το 2/2 ο Παναθηναϊκός

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία. Οι “πράσινοι” ήταν εξαιρετικοί για τα δεδομένα τους κόντρα στην Ξάνθη, επικράτησαν με 0-1 παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο κι έδειξαν πως παρά το νεανικό σύνολο, συνεχίζουν να αποτελούν μια πολύ επικίνδυνη και καλοδουλεμένη ομάδα, όπου παραμένει ανώτερη από της μικρομεσσαίες της λίγκας, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η Λαμία από την πλευρά της απογοήτευσε πλήρως κόντρα στον Άρη χάνοντας με 0-3, έδειξε πως χρειάζεται χρόνο μέχρι να ρολάρει και πιστεύουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να ντουμπλάρει τις επιτυχίες του. Έτσι, θα κρατήσουμε το Παναθηναϊκός -1 (Ασιατικό).

Ανώτερη η Ατλέτικο

Συνεχίζουμε με Α' Ισπανίας και την αναμέτρηση Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Γαλιθιάνοι μπορεί να επικράτησαν με 1-2 στην έδρα της Λεβάντε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο στάθηκαν πολύ τυχεροί σε πολλές περιπτώσεις, με το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η Ατλέτικο από την πλευρά της παραμένει το ίδιο σοβαρή και “σκληρή” με τα προηγούμενα χρόνια, είναι σαφώς ανώτερη από τη Θέλτα, ενώ στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Γαλιθιάνους σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει ρεκόρ 10-1-1. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο θα καταλήξει στους Μαδριλένους, επομένως θα πάμε με το διπλό.

Σκοράρουν αμφότερες στη Νυρεμβέργη

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και την κόντρα της Νυρεμβέργης με τη Μάιντζ. Αντίθετη ήταν η εκκίνηση του πρωταθλήματος για τις δυο ομάδες, καθώς η Νυρεμβέργη ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Χέρτα, ενώ η Μάιντζ επικράτησε με 1-0 της Στουτγάρδης. Οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά βάσει δυναμικής, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη ώστε να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα και το σενάριο του να βρουν έστω από μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα φαντάζει πολύ πιθανό. Το Goal/Goal μας αρέσει και θα το “τιμήσουμε”.

Εξαιρετική η Ντιζόν

Ολοκληρώνουμε με Α' Γαλλίας και το παιχνίδι Ντιζόν – Καέν. Η Ντιζόν εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μέχρι στιγμής μετράει 3/3 νίκες, παίζοντας παράλληλα ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας σημειώσει οκτώ (!) τέρματα. Η Καέν από την άλλη μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της. Έδρα και μομέντουμ, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Ημερίδα της Marketing Greece με κεντρικό μήνυμα «Από το Χθες στο Αύριο. Μαζί διαμορφώνουμε το τουριστικό προϊόν της Θεσσαλονίκης»
Οι 5 λέξεις «κλειδιά» για τη Θεσσαλονίκη του αύριο – Ποια τα ατού, ποια τα «αγκάθια»
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιος κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για συγκάλυψη των ευθυνών για το δυστύχημα των Τεμπών
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα