Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Επιλογές από Ολλανδία, Γαλλία και Σκανδιναβία

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή (12/08) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα γεμίζει σιγά σιγά με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα πάρει και τη μορφή που θα μας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Για σήμερα, έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία από Ολλανδία, Γαλλία και Σουηδία, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Μπορντό

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α' Γαλλίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπορντό και Στρασβούργο. Οι Γιρονδίνοι είναι πιο έτοιμη για τη σημερινή μάχη, καθώς έχουν δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League, έχοντας σημειώσει ισάριθμες νίκες. Ούτως ή άλλως είναι ανώτεροι του Στρασβούργου, έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Έτσι, ο άσσος θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Αντιδράει η Φέγενορντ

Συνεχίζουμε με Eredivisie και την αναμέτρηση Ντε Γκράαφσαπ – Φέγενορντ. Οι γηπεδούχοι μόλις επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία δυο χρόνων, βασικός τους στόχος δεν είναι άλλος από την παραμονή, η εικόνα τους στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας όμως ήταν απογοητευτική, έχοντας ρεκόρ 0-1-3 στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Η Φέγενορντ από την πλευρά της ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν κατακτώντας το Σούπερ Καπ από την Αϊντχόφεν, στη συνέχεια διασύρθηκε με 4-0 στην έδρα της Τρέντσιν για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση ώστε να δώσουν απαντήσεις. Η Φέγενορντ είναι πολλές “ταχύτητες” πάνω από τη σημερινή της αντίπαλο και πιστεύουμε πως δεν θα συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Επομένως, θα επιλέξουμε το Φέγενορντ -1 (Ασιατικό).

Σε εξαιρετική κατάσταση η Έστερσουντ

Ολοκληρώνουμε με Α' Σουηδίας και την κόντρα της Έστερσουντ με την Κάλμαρ.Η Έστερσουντ βρίσκεται στην 4η θέση με 30 βαθμούς όντας στο -6 από την κορυφή, μετράει επτά νίκες (!) και μια ισοπαλία στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της, ενώ παράλληλα παίζει ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας με χαρακτηριστική άνεση. Η Κάλμαρ από την πλευρά της είναι στην 8η θέση με 23 βαθμούς όντας μακριά από όλους και απ' όλα, έχει ρεκόρ 1-0-3 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο να “αποδράσει” με οτιδήποτε θετικό από την έδρα της “καυτής”, Έστερσουντ. Άσσος λοιπόν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης