Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Νίκη για ΠΑΟΚ

Το Betarades.gr προτείνει!

Βραδιά προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με τα παιχνίδια για τον 2ο γύρο να διεξάγονται σήμερα και στη “μάχη” ρίχνεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στις 20:30 υποδέχεται την Βασιλεία στην Τούμπα! Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς και τρεις ακόμη από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ακολουθεί η ανάλυση των προγνωστικών του Betarades.gr από το πάμε στοίχημα κουπόνι της Τρίτης (24/07).

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βασιλεία. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για φέτος, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις, σήμερα παρατάσσεται με στόχο να πάρει τη νίκη και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, δεν έπεισαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και ο προβληματισμός αυτός έγινε ακόμη εντονότερος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν ηττήθηκαν 1-2 εντός έδρας από την Σεντ Γκάλεν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ελβετίας. Το κλίμα στο εσωτερικό τους δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ο προπονητής ήδη αμφισβητείται, ενώ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με σημαντικές απουσίες. Ο “δικέφαλος” θα έχει σήμερα το πλεονέκτημα της κατάμεστης Τούμπας και βρίσκει απέναντί του έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι σε ανώτερο επίπεδο ετοιμότητας, αλλά απέχει ακόμη πολύ από τον καλό του εαυτό Έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη οι “ασπρόμαυροι” και θεωρούμε ότι δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Θα επιλέξουμε, επομένως, τον “άσσο”.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Λέγκια Βαρσοβίας – Σπάρτακ Τρνάβα. Η Λέγκια δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο εντός συνόρων μέχρι στιγμής, καθώς ηττήθηκε τόσο στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Άρκα Γκντίνια (2-3), όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (1-3). Παρόλα αυτά, στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Κορκ Σίτι και την απέκλεισε με δύο νίκες (0-1 εκτός, 3-0 εντός). Υποδέχεται σήμερα μία υποδεέστερη αντίπαλο, με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και αν παρουσιαστεί στοιχειωδώς σοβαρή, θεωρούμε ότι θα φτάσει σχετικά εύκολα στη νίκη. Θα επιλέξουμε, επομένως, τον “άσσο” με -1 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λέγκια με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Περνάμε στην Κροατία και την αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, όχι μόνο για τη σημερινή αναμέτρηση, αλλά και για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Ωστόσο, η Χάποελ δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος, τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου, ενώ στην προηγούμενη φάση απέκλεισε με δύο εύκολες νίκες (4-1 εκτός, 3-1 εντός) την Φλόρα από την Εσθονία. Οι Ισραηλινοί έχουν ήδη δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, στα οποία απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα επιθετικά, θεωρούμε ότι μπορούν να σκοράρουν στο Ζάγκρεμπ και θα πάμε με το Goal / Goal.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σκεντίγια – Σέριφ. Λίγο έλειψε να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης στο προηγούμενη γύρο η Σκεντίγια κόντρα στη Δεν Νιου Σεντς, καθώς μπορεί στο πρώτο εντός έδρας ματς να κέρδισε εύκολα 5-0, ωστόσο στη ρεβάνς ηττήθηκε με 4-0! Τελικά, κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα οι Σκοπιανοί και σήμερα φιλοξενεί την Σέριφ, η οποία τα βρήκε σκούρα στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Τορπέντο Κουταΐσι. Πιο συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 2-1 στη Γεωργία, στον επαναληπτικό, ωστόσο, απέδειξε ότι δίκαια θεωρούνταν το φαβορί και επικράτησε με 3-0. Οι Μολδαβοί μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ωστόσο η Σκεντίγια στην έδρα της μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα επιλέξουμε τον 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ