Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Σημεία από Σκανδιναβία

Το Betarades.gr προτείνει!

Κυριακή (22/07) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει να γεμίζει, με τα πρωταθλήματα από τη Σκανδιναβία, κυρίως, να έχουν την τιμητική τους. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει τρία σημεία από Σουηδία, Φινλανδία και Νορβηγία, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις εταιρίες που προσφέρουν καζίνο στο κινητό.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Τζουργκάρντεν

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Σουηδίας και τον αγώνα Τζουργκάρντεν – Χάκεν. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, κάτι το οποίο απέδειξαν και την προηγούμενη αγωνιστική, όταν επιβλήθηκαν 0-1 εκτός έδρας της Κάλμαρ. Επανήλθαν στις νίκες, μετά την ισοπαλία με 1-1 που είχε προηγηθεί κόντρα στην Νόρκεπινγκ, ενώ στα έξι τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα διατηρούνται αήττητοι (5-1-0). Στον αντίποδα, η Χάκεν μεσοβδόμαδα είχε υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ, θα είναι περισσότερο επιβαρυμένη από την αντίπαλό της, ενώ σε επίπεδο Άλσβενσκαν δεν τα πηγαίνει καλά, έχοντας πανηγυρίσει μία μόλις φορά στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της (1-1-3). Η Τζουργκάρντεν έχει το προβάδισμα στη σημερινή συνάντηση και θα την στηρίξουμε, επιλέγοντας τον “άσσο”.

Απόδραση με βαθμούς για τη Βάασα

Συνεχίζουμε με Α’ Φινλανδίας και τον αγώνα Κουόπιο – Βάασα. Η γηπεδούχος ομάδα διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έχει καταφέρει να γευθεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης, ενώ παράλληλα, είναι περισσότερο κουρασμένη από την αντίπαλό της, εξαιτίας των υποχρεώσεών της για το Γιουρόπα Λιγκ. Η Βάασα, από την πλευρά της, μετρά πέντε “τρίποντα” στα έξι πιο πρόσφατα ματς της, ενώ προέρχεται από τρεις αναμετρήσεις στις οποίες κατάφερε να συγκεντρώσει εννέα βαθμούς, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ  . Την ευνοεί το μομέντουμ, θεωρούμε ότι μπορεί να μην ηττηθεί, στη χειρότερη περίπτωση, το Χ2 θα μπει στις επιλογές μας.

"Τρίποντο" η Τρομσντάλεν

Ολοκληρώνουμε με Νορβηγία και τον αγώνα για την 2η κατηγορία της χώρας, Τρομσντάλεν – Στρόμεν. Μετά από 20 περίπου ημέρες οι ομάδες της OBOS-ligaen επιστρέφουν στη δράση. Η Τρομσντάλεν στο τελευταίο ματς πριν από τη διακοπή αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Χαμ Καμ, έχοντας την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στις οποίες είχε σημειώσει ισάριθμες νίκες. Σήμερα υποδέχεται μία Στρόμεν, η οποία έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, παρουσιάζοντας σημαντικά αμυντικά προβλήματα, καθώς σε αυτό τον αριθμό αγώνων δέχθηκε 12 τέρματα συνολικά. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν και θα πάμε με τον “άσσο”.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€