Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Over στις Βρυξέλες

Το Betarades.gr προτείνει!

Σάββατο σήμερα, στο κουπόνι οι επιλογές είναι περισσότερες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις συνολικά προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν η φιλική αναμέτρηση του Βελγίου με την Πορτογαλία, αγώνες από Β’ Ισπανίας και Β’ Σουηδίας, καθώς και το παιχνίδι Προμηθέας – ΠΑΟΚ για την Α1 μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τις Βρυξέλλες και τη φιλική αναμέτρηση Βέλγιο – Πορτογαλία. Οι Βέλγοι διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο, έχουν να ηττηθούν από τον Σεπτέμβριο του 2016 και σκοράρουν κατά ριπάς. Από την άλλη πλευρά, η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος, χωρίς – ακόμη – τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προβλημάτισε με την εμφάνισή της στο φιλικό με την Τυνησία πριν από λίγες ημέρες, μένοντας στο 2-2 με την ομάδα από την Αφρικανική χώρα. Σήμερα, περιμένουμε ένα ματς με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, άλλωστε αμφότερες διαθέτουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, και θα πάμε με το Over 2.5 γκολ.

Συνεχίζουμε με Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι Νουμάνθια – Κουλτουράλ Λεονέσα. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι χρειάζονται νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπουν στα πλέι οφ, ενώ οι φιλοξενούμενοι αν κερδίσουν παραμένουν σίγουρα στην κατηγορία, μπορούν να πετύχουν τον στόχο τους και με ισοπαλία, αν τους ευνοήσει η έκβαση των υπόλοιπων αγώνων. Βέβαια, η Νούμανθια, στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν δείχνει “λίγη” και αγνοεί το “τρίποντο” στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της (0-1-3). Αντίθετα, η Λεονέσα έχει ανεβάσει “στροφές”, έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της (4-3-1), παίζει για τη... ζωή της και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, επομένως, με το Χ2.

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από τη Β’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Ντέγκερφορς – Βάρναμο. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην 7η θέση και παραμένουν αήττητοι στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους (2-2-0). Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είναι τελευταίοι στην κατάταξη, φέτος έχουν πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο”, διαθέτουν την χειρότερη άμυνα και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας. Ο “άσσος” θα μπει στις επιλογές μας.

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον πρώτο αγώνα των “μικρών” τελικών της Α1, Προμηθέας – ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, στάθηκαν, τηρουμένων των αναλογιών, αξιοπρεπώς απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα στα ημιτελικά. Ξεκινούν σήμερα τη σειρά των παιχνιδιών, όντας ουσιαστικά αδιάφορες, μια και η 3η θέση δεν προσφέρει τίποτε παραπάνω από γόητρο. Ωστόσο, έχουμε να κάνουμε με δύο αντιπάλους ικανούς επιθετικά, που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 161.5 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη