Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Νίκη για Μάλμε

Το Betarades.gr προτείνει!

Δευτέρα του Πάσχα σήμερα, οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αγώνες από την Α' Σουηδίας, τη Β' Ιταλίας, καθώς και το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Πάμε να δούμε ευθύς αμέσως τα προγνωστικά που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr.

Ξεκινάμε από την Α' Σουηδίας και τον αγώνα Μάλμε – ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θεωρούνται εκ των φαβορί για τον τίτλο. Η Μάλμε ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη λίγκα με το σημαντικό διπλό με 1-2 επί της Έλφσμποργκ, σε έναν αγώνα στον οποίο το τελικό αποτέλεσμα είχε διαμορφωθεί από το 24ο λεπτό. Παράλληλα, βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου Σουηδίας, που θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τζουργκάρντεν. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν η ομάδα που απέκλεισε την ΑΪΚ στα ημιτελικά. Η ομάδα της Στοκχόλμης, από την πλευρά της, την 1η αγωνιστική υποδέχθηκε την Ντάλκουρντ, της οποίας επιβλήθηκε με 2-0. Το σημερινό ντέρμπι έχει φαβορί, οι γηπεδούχοι διατηρούν το προβάδισμα για τη νίκη, η ΑΪΚ έχει επικρατήσει μόλις σε μία από τις 22 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μάλμε (11-10-1) και θα πάμε με τον άσσο.

Συνεχίζουμε με Β' Ιταλίας και τον αγώνα Αβελίνο – Περούτζια. Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, οι μεν γηπεδούχοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία, οι δε φιλοξενούμενοι βρίσκονται εντός των θέσεων των πλέι οφ για την άνοδο, ενώ διατηρούν ελπίδες και για ένα εισιτήριο που οδηγεί απευθείας στη Serie A. Η Αβελίνο αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της (0-3-3), προέρχεται από δύο σερί ήττες με 2-1 και σήμερα παρατάσσεται με νέο τεχνικό στον πάγκο. Η Περούτζια είναι αήττητη εδώ και εννέα ματς, έχοντας κερδίσει στα επτά από αυτά, σήμερα αμφότερες θα διεκδικήσουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, επιθετικά είναι αρκετά αποτελεσματικές και αξίζει να ασχοληθούμε με το Over 2.5 γκολ.

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση ΦΚ Στεάουα – Ουν. Κραϊόβα. Πρόκειται για αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ τίτλου για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Η Στεάουα με νίκη έχει τη δυνατότητα να πατήσει κορυφή, απέχοντας αυτή τη στιγμή έναν πόντο από την Κλουζ, η οποία έχει και ένα ματς περισσότερο. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως να εκμεταλλεύονται την έδρα τους, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί εκεί και είναι χαρακτηριστικό ότι στα 11 πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό τους μετρούν δέκα νίκες και μία ισοπαλία. Θεωρούμε ότι δε θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη σήμερα και θα πάρουν το τρίποντο το οποίο θα τους φέρει στην κορυφή της κατάταξης. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει ο άσσος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας
Θα χρειαστεί πολύς χρόνος μέχρι να επαναλειτουργήσει το λιμάνι, που είναι το ένατο μεγαλύτερο των ΗΠΑ σε δραστηριότητα
Βαλτιμόρη: Γερανοί ξεκίνησαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια της γέφυρας