Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Γιουβέντους

Το Betarades.gr προτείνει!

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, με τις αναμετρήσεις Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη – Μπάγερν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αμφότερες, όπως επίσης και το παιχνίδι Μπρέσια – Βίρτους Εντέλα για τη Β’ Ιταλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης. Τιτανομαχία στο Τορίνο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μόλις πριν 10 μήνες αναμετρήθηκαν στον τελικό του Κάρντιφ, με τη Ρεάλ να επικρατεί εύκολα 4-1. Η Γιουβέντους θέλει να προστατεύσει την έδρα της στον πρώτο προημιτελικό με τους Μαδριλένους, ξέρει ότι ενδεχόμενη νίκη θα της προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα στη ρεβάνς. Παραμένει αήττητη στις 27 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (16 νίκες, 11 ισοπαλίες), δεν έχασε στα τελευταία 9 ματς στο γήπεδο της (5-4-0) κόντρα σε ισπανικές ομάδες, ηττήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία 25 (15-9-1). Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ έχει χάσει μόλις μια φορά στα τελευταία 12 ματς κόντρα σε ομάδες της Ιταλίας (7-4-1) ανεξαρτήτως έδρας, κόντρα στη Γιουβέντους έχει υποστεί αρκετές ήττες στο Τορίνο. Η Γιουβέντους προσεγγίζει πολύ προσεκτικά το παιχνίδι, χωρίς μεγάλα λόγια και φανφάρες. Εντός έδρας είναι γνωστή η δυναμική της, θεωρούμε ότι μπορεί να την εκμεταλλευτεί και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Επιλέγουμε 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Σεβίλλη – Μπάγερν. Είναι ζευγάρωμα με ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι η Μπάγερν. Έκανε «πλάκα» κόντρα στην Μπεσίκτας στον προηγούμενο γύρο, την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 8-1, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν δεν πάρει την πρόκριση κόντρα στη Σεβίλλη. Οι Ισπανοί έδειξαν τα «δόντια» τους κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το διπλό στο Ολντ Τράφορντ (1-2) κατέκτησαν μια μάλλον αναπάντεχη πρόκριση. Για την Σεβίλλη αποτελεί μεγάλη υπέρβαση και μόνο η παρουσία της μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Βρίσκει πλέον απέναντι της μια φορμαρισμένη Μπάγερν, που έρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 επί της Ντόρτμουντ και που έδειξε σοβαρότητα στα δύο ματς με την Μπεσίκτας που προηγήθηκαν. Επιλογή το διπλό με ασιατικό χάντικαπ -1 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπάγερν με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν οι Βαυαροί επικρατήσουν με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπρέσια – Βίρτους Εντέλα. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β’ Ιταλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Πεσκάρα, στην πρώτη τους επιτυχία μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3), μετρούν 37 πόντους και βρίσκονται στην 15η θέση και το +4 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, η Βίρτους Εντέλα έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Παλέρμο, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες, μετράει 35 πόντους και βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ. Από 4/5 εκτός έδρας NG έρχονται οι φιλοξενούμενοι, το ματς είναι ντέρμπι και δύσκολα θα δούμε υψηλό τέμπο, επιλέγουμε το No Goal.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ