Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στοίχημα: Ισορροπία ημιχρόνου στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Το Betarades.gr προτείνει!

Πολύ ενδιαφέρον είναι το σημερινό πρόγραμμα του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει σπουδαίες και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της ημέρας και μια επιλογή από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Vistabet.

“Κλειστό” το ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσειςστοιχήματος από το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη μια νίκη που θα τη διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας. Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους όμως αναμένεται να παλέψουν το παιχνίδι διεκδικώντας οτιδήποτε θετικό και το σενάριο του να αντέξουν τουλάχιστον ένα ημίχρονο φαντάζει αρκετά πιθανό. Έτσι κι αλλιώς η ΑΕΚ συνηθίζει να δίνει αργό τέμπο στα παιχνίδια της κι αυτό είναι κάτι που βοηθάει την επιλογή μας, η οποία είναι το Χ ημίχρονο.

Over στο Λονδίνο

Συνεχίζουμε με ακόμη μια σπουδαία αναμέτρηση, αυτήν ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ. Οι “μπλε” βρίσκονται στην 5η θέση με 56 βαθμούς όντας στο -4 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, μετρούν δυο νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια τους και καλούνται να βρουν άμεσα αγωνιστική σταθερότητα αν θέλουν να ελπίζουν σε συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Τότεναμ από την πλευρά της είναι στην 4η θέση, μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και δείχνει να είναι σε θέση να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί. Αμφότερες έχουν δεδομένη ποιότητα μεσοεπιθετικά, συνηθίζουν να οδηγούν τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ και το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και στη μεταξύ τους κόντρα. Κρατάμε το Over 2,5.

Παίρνει ανάσα το Στρασβούργο

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Στρασβούργο και Μετς. Οι γηπεδούχοι είναι στη 15η θέση με 32 βαθμούς όντας στο +3 από τα μπαράζ παραμονής και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, αγνοούν τη χαρά της νίκης στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο κόντρα στη Μετς έχουν “χρυσή” ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Μετς είναι στην τελευταία θέση, βρίσκεται στο -8 από τα μπαράζ παραμονής και στο -9 από τη σωτηρία της κι απ' ότι φαίνεται έχει χάσει το “τρένο” της Ligue 1 για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Πιστεύουμε πως το Στρασβούργο θα επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο.

Χαμηλό σκορ στο Βαλένθια - Μούρθια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βαλένθια και Μούρθια. Η Βαλένθια διαθέτει την δεύτερη κορυφαία άμυνα της ισπανικής λίγκας δεχόμενη 76.3 πόντους ανά αγώνα και η Μούρθια διαθέτει την κορυφαία άμυνα της ισπανικής λίγκας δεχόμενη 75.7 πόντους ανά αγώνα. Είναι πιθανό λοιπόν να δούμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο θα επικρατήσουν οι άμυνες και το «ξύλο» οπότε το ζεύγος ευνοεί για ποντάρισμα στο Under 154.5. Στον πρώτο γύρο που η Βαλένθια νίκησε 91-93, το σκορ ήταν παραδόξως μεγάλο για το ζεύγος, σήμερα αναμένεται μια φυσιολογική διακύμανση και η κορυφαία επιλογή είναι το Under 154.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
«Θα ήθελα να αναδειχθεί το θέμα των κλιματικών προσφύγων», σημείωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «Η Αφρίν στον Καιρό της Πλημμύρας», που προβάλλεται από...
«Η κλιματική κρίση επεκτείνεται γοργά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο»
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου