Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Με τα γκολ στη Γαλλία

Το Betarades.gr προτείνει!

Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δράση του τετραημέρου σε κάποιες μεγάλες λίγκες της Ευρώπης, ενώ σε ό,τι αφορά τη Σούπερλιγκ, η αγωνιστική κλείνει με το Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός. Σε στοιχηματικό επίπεδο, η προσοχή μας επικεντρώνεται σε Γαλλία και Αργεντινή και πιο συγκεκριμένα, στα παιχνίδια Λοριάν – Χάβρη και Εστουδιάντες – Ολίμπο.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Λοριάν – Χάβρη, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Β’ Γαλλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες ίδιας δυναμικής και έχουσες ταυτόσημες επιδιώξεις. Αμφότερες μετρούν 44 πόντους και βρίσκονται στο -4 απ’ την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, σήμερα θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την απόσταση, διεκδικώντας την άνοδο. Η Λοριάν έρχεται απ’ το εκτός έδρας 0-2 επί της Νανσί, στο πρώτο «τρίποντο» έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ενώ η Χάβρη έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Μπουργκ Περονά. Από 3/4 G/G έρχονται οι γηπεδούχοι, με G/G συνδυάστηκαν τα 7/9 τελευταία ματς των φιλοξενουμένων, θεωρούμε ότι το αμφίσκορο είναι η πιο συνετή επιλογή στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Κλείνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Εστουδιάντες – Ολίμπο, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ. Είναι ένα απ’ τα ματς που κλείνουν την 18η αγωνιστική της Α’ Αργεντινής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές φιλοδοξίες. Η Εστουδιάντες βρίσκεται στην 12η θέση με 27 πόντους, έρχεται απ’ την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), με 1-0 εκτός έδρας απ’ την Ολίμπο, είναι στο -2 απ’ την έξοδο στο επόμενο Λιμπερταδόρες. Μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες, πήρε εκτός έδρας 0-0 με τη Νασιονάλ της Ουρουγουάης. Εντός έδρας συνήθως σκοράρει, σήμερα υποδέχεται την προτελευταία της κατάταξης, Ολίμπο, που μετρά 12 πόντους και χρειάζεται βαθμούς για να κερδίσει την παραμονή. Έρχεται απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Άρσεναλ Σαραντί, συνδύασε με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με αρκετά τέρματα και το Over θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης