Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Νίκη για Ανζέ

Το Betarades.gr προτείνει!

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου και έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, ενώ από το "μενού" δε θα μπορούσε να λείπει και η μπασκετική πρόταση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με τις στοιχηματικές εταιρίες και τα διαδικτυακά καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε από τη Γαλλία και τον αγώνα Ανζέ - Γκινγκάμπ, στην οποία θα πάμε με τον "άσσο". Η Ανζέ έδωσε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα της Λιλ και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις επικρατώντας με 2-1. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από διαδοχικές ήττες, έχει 28 πόντους και βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Η Γκινγκάμπ, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο εντός έδρας ματς με την Μετς, είχε, όμως, τις "απαντήσεις" και κατόρθωσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2), η οποία ήταν η τρίτη σερί για αυτήν. Οι γηπεδούχοι είναι σε δυσκολότερη θέση, έχουν άμεση ανάγκη τους τρεις βαθμούς και θεωρούμε ότι μπορούν να τους πάρουν σήμερα, έχοντας σούπερ ψυχολογία μετά το σπουδαίο "διπλό" επί της Λιλ.

Συνεχίζουμε με το 1Χ στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, Εστορίλ - Μπράγκα. Από την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τσάβες έρχονται οι γηπεδούχοι, ήταν η τρίτη διαδοχική τους σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελέσματα που τους φέρνουν μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπράγκα, από την άλλη, αν και τα βρήκε... σκούρα στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τοντέλα, κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 και βρίσκεται σε "τροχιά" Ευρώπης. Σήμερα, ωστόσο, έχει δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που παίζει για τη "ζωή" της, ενώ σε αυτό το γήπεδο πριν από ένα μήνα περίπου "λύγισε" η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Υποτιμούνται από τις αποδόσεις οι γηπεδούχοι, μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τους στηρίξουμε.

Περνάμε στη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο θα επιλέξουμε το 1 DNB (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αν και η Κέρκυρα πήγε στο Αγρίνιο με πολλές απουσίες, στάθηκε καλά κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά δεν κατάφερε, τελικά, να αποφύγει την ήττα με 1-0. Συνεχίζει να δίνει τη "μάχη" της για την αποφυγή του υποβιβασμού, εντός έδρας είναι περισσότερο αποτελεσματική, έχοντας πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Σήμερα οι Φαίακες υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν διακρίνεται φέτος για τη σταθερότητά του, έχουν ορισμένες επιστροφές σημαντικών παικτών και πιστεύουμε ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών!

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τον αγώνα της Β' Ισπανίας, Λούγκο - Γρανάδα, και είναι το 2 DNB. (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ εδώ και πέντε αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη (0-2-3). Αυτό δεν ισχύει για την Γρανάδα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε 2-0 της Αλκορκόν, πανηγυρίζοντας, ταυτόχρονα, το τέταρτο διαδοχικό της "τρίποντο" μετά από εκείνα που είχαν προηγηθεί επί των Τενερίφη (2-1), Βαγιαδολίδ (1-0) και Κόρδοβα (1-2). Οι φιλοξενούμενοι είναι σε τοπ φόρμα, έχουν όλα τα "φόντα" να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα και αξίζουν της στήριξής μας.

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Λάρισα/Φάρος - Κύμη. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν με διαφορά τη χειρότερη άμυνα της λίγκας, με 85.5 πόντους παθητικό ανά αγώνα, επιθετικά είναι αδύναμοι (75.6 πόντους κατά μέσο όρο), ωστόσο εντός έδρας σκοράρουν περισσότερο (80 πόντους ανά αγώνα). Η Κύμη, από την πλευρά της, είναι εξαιρετική επιθετικά, στο καλό διάστημά της, κέρδισε 88-85 τον ΠΑΟΚ, 94-81 το Λαύριο και ηττήθηκε 93-78 από τον Ολυμπιακό. Αμφότερες είναι ικανές να "φτάσουν" στους 80 πόντους, καλή επιλογή το Over 156.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)