Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Δεν χάνει η Ος

Το Betarades.gr προτείνει!

Αρκετά "πλούσιο" το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής, αποτελεί το καλύτερο "ζέσταμα" πριν από το Σαββατοκύριακο και έχουμε καταλήξει σε τέσσερις επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από τη Γαλλία, την Ολλανδία και την Πορτογαλία, όπως και το μεγάλο ντέρμπι στην Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό με τις στοιχηματικές εταιρίες και τα διαδικτυακά καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Ξεκινάμε με Β' Γαλλίας και την αναμέτρηση Κεβιγί - Νιόρ, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ. "Μάχη" με... φόντο την παραμονή είναι η συγκεκριμένη, οι γηπεδούχοι στα έξι τελευταία παιχνίδια τους έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, "πληρώνοντας" κατά κύριο λόγο τα αμυντικά τους προβλήματα. Αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, επιθετικά, ωστόσο, βρίσκουν λύσεις, είναι χαρακτηριστικό ότι και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over. Η Νιόρ, από την πλευρά της, από τις αρχές Δεκέμβρη και έπειτα έχει πάρει μόλις ένα "τρίποντο", έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στις δύο εκ των οποίων συνδυάστηκε το αμφίσκορο με το Over 4.5 γκολ! Η εικόνα των δύο ομάδων προδιαθέτει για ένα ματς με αρκετά τέρματα και το Over θα μπει στις επιλογές μας.

Συνεχίζουμε με Β' Ολλανδίας και τον αγώνα Ος - Καμπούρ, με την επιλογή μας να είναι το 1Χ. Επιστροφή στο... σπίτι για την Ος, η οποία προέρχεται από δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες, με 2-0 από τους Νέους του Άγιαξ και με 2-1 από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Στο γήπεδό της, βέβαια, παρουσιάζεται πολύ διαφορετική, καθώς στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας, μάλιστα, δεχθεί μόλις ένα τέρμα! Η Καμπούρ, από την πλευρά της, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, δεν πείθει ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της και δύσκολα θα κερδίσει μέσα σε μία δυνατή έδρα.

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από το ντέρμπι στην Πορτογαλία ανάμεσα στην Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και είναι το Over 2.5 γκολ. Οι γηπεδούχοι με νίκη σήμερα μπορούν να θέσουν, ουσιαστικά, νοκ άουτ την Σπόρτινγκ από την διεκδίκηση του τίτλου. Σκοράρουν πολύ στα τελευταία τους παιχνίδια, προέρχονται από πέντε διαδοχικά Over, ενώ και η ομάδα της Λισσαβώνας από τη μέση και μπροστά διαθέτει την ποιότητα για να απειλήσει. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ένα μεγάλο σκορ και θα πάμε με το Over.

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, με την επιλογή μας να είναι ο "άσσος" με -4.5 πόντους. Οι "πράσινοι" χρειάζονται μια απλή νίκη ώστε να κάνουν το 2/2 επί του Ολυμπιακού και να διεκδικήσουν τον τερματισμό τους στην πρώτη τετράδα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Ο Πασκουάλ έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πως να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό με μεγάλη επιτυχία, ακόμη και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, στις 29 Ιανουαρίου, που ο Παναθηναϊκός ήταν κακός κατάφερε να νικήσει με 68-61 παίζοντας καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Το κίνητρο του "τριφυλλιού" είναι ισχυρότερο, καθώς κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας, στο ΟΑΚΑ είναι... φόβητρο, με ρεκόρ 11-1 στην Euroleague και απόψε έχει το προβάδισμα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ