Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάμε Στοίχημα: Προβάδισμα η Μίλαν

Το Betarades.gr προτείνει!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης! Τέσσερα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν συνολικά και πιο συγκεκριμένα, ματς για τα ημιτελικά Κυπέλλου σε Ιταλία και Ελλάδα, αλλά και αναμετρήσεις από τις εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία και Δανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Λάτσιο - Μίλαν, στην οποία θα πάμε με το Χ2. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Στην καλύτερη κατάστασή τους κατά τη διάρκεια της σεζόν βρίσκονται οι "ροσονέρι", μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ διατηρούνται αήττητοι στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους! Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, καθώς κρίνεται η πρόκριση σε έναν τελικό, η Μίλαν είναι πειστική και θεωρούμε ότι δεν θα ηττηθεί απόψε στο "Ολίμπικο".

Συνεχίζουμε με τον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, με την επιλογή μας να είναι το Χ ημίχρονο. Η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης αποτελεί τον μεγάλο φετινό στόχο των "κυανέρυθρων", από τη στιγμή που κατόρθωσαν να φτάσουν έως τους "4". Σταθερά καλή η πορεία τους, στα 12 τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν ηττηθεί μόλις δύο φορές, στο πρωτάθλημα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο "δικέφαλος", από την πλευρά του, την Κυριακή δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό, λόγω των γνωστών γεγονότων, σήμερα θα έχει «φρεσκάδα», όμως δεν αποκλείεται το μυαλό των ασπρόμαυρων να είναι ακόμη στο ντέρμπι. Θεωρούμε ότι ο Πανιώνιος μπορεί να αντέξει μέχρι το ημίχρονο.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μάλαγα – Σεβίλλη, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για τη Μάλαγα, που δίνει μάχη για την παραμονή, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες, παραμένουν ουραγοί στη βαθμολογία με 13 πόντους, στο -7 απ’ τη γραμμή παραμονής, η ήττα της Λεβάντε τη Δευτέρα κόντρα στην Μπέτις τους κράτησαν «ζωντανούς». Στον αντίποδα, η Σεβίλλη έρχεται απ’ την εντός έδρας συντριβή 2-5 απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης, σ’ ένα ματς όπου τίποτα δε λειτούργησε καλά. Η Μάλαγα παίζει τον τελικό των τελικών, δεν έχει άλλα περιθώρια, οφείλει να κερδίσει και σίγουρα θα πάρει ρίσκα. Η Σεβίλλη είναι ανώτερη ομάδα, όμως εκτός έδρας είναι ανάξια εμπιστοσύνης, ειδικά αμυντικά και περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Οντένσε – Λίνγκμπι, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ Δανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές επιδιώξεις. Η Οντένσε βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους και παλεύει για μια θέση στην πρώτη εξάδα, τη στιγμή που η Λίνγκμπι καταλαμβάνει την 12η θέση και βρίσκεται μόλις στο +4 απ’ την τελευταία Χέλσινγκορ. Από 5/6 Over 2.5 έρχονται οι γηπεδούχοι, από 4/6 οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι το μεταξύ τους ματς θα είναι επίσης «ανοιχτό».

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ