Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τρίτης (13/09)

Το Betarades.gr προτείνει!

Επιτέλους... αρχίζει. Σέντρα απόψε στο Champions League, με την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Η τετράδα, δε, συμπληρώνεται με έναν αγώνα από την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Νίκη για Παρί

Ξεκινάμε τα Προγνωστικά Champions League με τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο. Πολύ νωρίς έρχεται η πρώτη κρίση για τον Ουνάι Έμερι στη νέα του δουλειά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δύο σερί αποτυχίες στο πρωτάθλημα δεν είναι συνηθισμένα πράγματα για τους Παριζιάνους, οι οποίοι μετά την εκτός έδρας «σφαλιάρα» απ’ τη Μονακό (3-1), έμειναν στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στη Σεντ Ετιέν. Ιδιαίτερα θετικές ειδήσεις οι επιστροφές των Τιάγκο Σίλβα, Οριέ (Αμυντικός, 3,0) και Παστόρε (Μέσος, 2,0), ο πρώτος θα είναι βασικός, ενώ ο δεύτερος δίνει «μάχη» με τον Μενιέ για το δεξί άκρο της άμυνας. Πρεμιέρα για ακόμη μια παρουσία της Άρσεναλ στο Champions League, την 19η διαδοχική στη φάση των ομίλων (μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερες, 20). Δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο το μομέντουμ για τους Λονδρέζους, που έρχονται από δύο σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, έστω κι αν στην τελευταία του Σαββάτου με 2-1 επί της Σαουθάμπτον χρειάστηκαν ένα μάλλον αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-3 επί της Γουότφορντ, ενώ στις πρώτες δύο αγωνιστικές η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απογοήτευσε με εντός έδρας ήττα 3-4 απ’ τη Λίβερπουλ και εκτός έδρας 0-0 με τη Λέστερ. Περιμένουμε την αντίδραση των Παριζιάνων απόψε, θα στηρίξουμε τον Άσσο.

Ισόπαλο το ημίχρονο στην Ολλανδία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο. Αντιμέτωπες τίθενται ξανά Αϊντχόφεν και Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα σε διάστημα μερικών μηνών. Τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League, φέτος η κόντρα τους έρχεται πιο νωρίς για τη φάση των ομίλων. Τότε, η PSV κράτησε στο 0-0 και στα δύο παιχνίδια τους «ροχιμπλάνκος», αποτελέσματα που αν πάρει και φέτος σίγουρα θα είναι ικανοποιημένη. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας σημείωσαν 3/3 εντός έδρας νίκες στην περσινή φάση των ομίλων, ωστόσο με δεδομένο ότι φέτος καλούνται να αντιμετωπίσουν Ατλέτικο και Μπάγερν (Ροστόφ η τρίτη ομάδα), ξέρουν ότι το περισσότερο που μπορούν να ελπίζουν είναι στη διατήρηση του αήττητου στο «Φίλιπς Στάντιον». Απαιτητικό ξεκίνημα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς καλείται να περάσει αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Αϊντχόφεν. Η παράδοση των «ροχιμπλάνκος» δεν είναι καλή επί ολλανδικού εδάφους (μόλις μια νίκη σε έξι παρουσίες εκεί), γενικά εκτός έδρας στη διοργάνωση το γκολ είναι μια περίπλοκη υπόθεση για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, που ως γνωστόν δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στην αμυντική προσήλωση και τον έλεγχο του ρυθμού. Χάνει πολύ δύσκολα (σχεδόν σπάνια), κερδίζει όμως επίσης σχετικά δύσκολα. Με αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι η ισοπαλία στο ημίχρονο αποτελεί μία ασφαλή πρόβλεψη.

Με τα γκολ στην Ελβετία

Περνάμε στον αγώνα Βασιλεία – Λουντογκόρετς, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 γκολ. Στην Ελβετία κάνει τα τελευταία χρόνια... πλάκα η Βασιλεία και καλείται να αποδείξει φέτος πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και εκτός συνόρων. Διαθέτει άλλωστε ένα ποιοτικό ρόστερ που αρχής γενομένης από σήμερα θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί φέτος, μιας και έχει κάνει το 8Χ8 στα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται όπως πάντα στην κορυφή, ούσα η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το απόλυτο. Σκοράρει κατά ριπάς, έχει σημειώσει 25 τέρματα στις φετινές αναμετρήσεις της. Σε αντίθεση με τη Βασιλεία, η Λουντογκόρετς, ξεκίνησε φέτος από νωρίς τις υποχρεώσεις της στο Champions League και συγκεκριμένα από τον 2ο προκριματικό γύρο. Εκεί απέκλεισε εύκολα με δυο νίκες τη Μλάντοστ (2-0, 0-3), ενώ στον 3ο γύρο βρήκε απέναντι της τον Ερυθρό Αστέρα, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στον αγώνα ρεβάνς οι Βούλγαροι επικράτησαν στην παράταση με 2-4 (2-2 κ.δ). Στα πλέι οφ η Λουντογκόρετς απέκλεισε άνετα τη Βικτόρια Πλζεν (2-0, 2-2) και πλέον θα προσπαθήσει σε έναν δύσκολο όμιλο με αντιπάλους όπως Άρσεναλ, Βασιλεία και Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει την υπέρβαση. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φινάλε με Τσάμπιοσνιπ

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Μπρίστολ Σίτι, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ. Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά από τέσσερις αγωνιστικές η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Νόριτς (0-0 εκτός έδρας) και Μπρέντφορντ (1-1 εκτός έδρας), και δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπέρτον Άλμπιον (3-1 εκτός έδρας) και Λιντς (2-0 εντός έδρας), το συγκρότημα του Κάρλος Καρβαχάλ επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Γουίγκαν το Σάββατο. Στον αντίποδα, τέσσερις βαθμούς κατάφερε να συγκεντρώσει η Μπρίστολ Σίτι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Νόριτς (1-0 εκτός έδρας) και Νιούκαστλ (1-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Τζόνσον επικράτησε της Άστον Βίλα (3-1 εντός έδρας), ενώ το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλο με αντίπαλο τη Ρόδεραμ (2-2 εκτός έδρας). Αναμένουμε ένα ανοιχτό ματς, θα στηρίξουμε το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι