Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τρίτης (23/08)

Το Betarades.gr προτείνει!

Σέντρα σήμερα στις ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις «λαμπερές» αναμετρήσεις Μονακό – Βιγιαρεάλ και Ρόμα – Πόρτο να συγκεντρώνουν όλα τα φώτα. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση του Πριγκιπάτου, όπως επίσης και δύο παιχνίδια απ’ τον δεύτερο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πριν περάσουμε στις προτάσεις του Betarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά Champions League.

Μπορούν δεύτερη νίκη οι Μονεγάσκοι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Μονακό – Βιγιαρεάλ, όπου επιλέγουμε τον 1 DNB σε απόδοση 1.85. Για… 2,5 αποτελέσματα παίζει σήμερα η Μονακό μετά την εκτός έδρας νίκη 1-2 που πήρε την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία. Το τελικό αποτέλεσμα της δίνει μεγάλο προβάδισμα ενόψει της αποψινής ρεβάνς στο Πριγκηπάτο, αλλά εναντίον μιας ομάδας όπως οι Ισπανοί τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σήμερα είναι προφανές ότι παίζουν και για την ισοπαλία, ενώ ακόμη και η ήττα με 0-1 (με 1-2 πάει παράταση, με 2-3 περνάει η Βιγιαρεάλ) τους αρκεί για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τους ομίλους. «Είναι δεδομένο ότι οι Ισπανοί θα θελήσουν να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους, άλλωστε αυτή είναι η ταυτότητα τους. Δεν έρχονται για να παραδοθούν και εμείς οφείλουμε να είμαστε σοβαροί γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα», επεσήμανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που ξεκούρασε 8 παίκτες στο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τη Ναντ. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ράγκι, Ντιράρ, Φαμπίνιο, Ζέμερσον και Μπερνάρντο Σίλβα, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή οι Λεμάρ, Ζερμέν και Μπακαγιόκο. Παρά το σαρωτικό ροτέισον, οι Μονεγάσκοι πέρασαν νικηφόρα απ’ το «Μπουζουάρ» χάρη στο εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Μποσίλια, ο οποίος στο δεύτερο μέρος είχε κλασική ευκαιρία για να σκοράρει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» το ματς.

Απ’ την άλλη, η Βιγιαρεάλ είναι αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση, καθώς καλείται να πράξει κάτι πρωτόγνωρο για τα δικά της δεδομένα. Είναι μια ομάδα που δε συνηθίζει να κερδίζει εκτός έδρας στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το επίπεδο είναι ανεβασμένο και οι συμμετοχές της ούτως ή άλλως περιορισμένες. Πιο συγκεκριμένα, σε συνολικά 11 εκτός έδρας ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το «κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε μόλις τρεις φορές (3-4-4), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δε σημείωσε ποτέ περισσότερα από 2 γκολ. Σε πιο πρόσφατο επίπεδο, η Βιγιαρεάλ κέρδισε μόλις μια φορά στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη, όλα για το Γιουρόπα Λιγκ (1-3-4), κράτησε το «μηδέν» μόλις μια φορά. Όλα τα παραπάνω στατιστικά απέκτησαν μεγαλύτερη αξία μετά το 1-2 της Μονακό την περασμένη εβδομάδα μέσα στο «Μαδριγάλ», αποτέλεσμα που υποχρεώνει απόψε τους Ισπανούς να παίξουν επιθετικά. «Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός και να νομίζουμε ότι πρέπει να σκοράρουμε από νωρίς. Υπάρχουν 90 λεπτά και θα έχουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε δύο γκολ. Υπάρχουν αρκετά πλάνα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην κάνουμε λάθη και αν τα καταφέρουμε, έχω πίστη ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», είπε ο κόουτς, Φραν Εσκριμπά. Αγχωμένη και σαφώς επηρεασμένη απ’ το κύμα απουσιών η Βιγιαρεάλ στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της την περασμένη εβδομάδα, ήταν καταφανώς ανώτερη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Γρανάδα (1-1). Δίνουμε προβάδισμα στη Μονακό, αλλά με την κάλυψη του DNB.

«Διπλό» πρόκρισης για Χαλ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Έξετερ – Χαλ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Μετά τις τρεις σερί ήττες που γνώρισε από τις Μπλάκπουλ (2-0 εκτός έδρας), Χάρτλπουλ (2-1 εντός έδρας) και Κρόουλι (1-0 εντός έδρας), η Έξετερ κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα το Σάββατο, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Άκρινγκτον. Στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στη Χαλ σε όλες τις διοργανώσεις το συγκρότημα του Τίσντεϊλ κατάφερε να πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, αυτή στις 17 Αυγούστου του 2002 (3-1 εντός έδρας). Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Απ’ την άλλη, εξαιρετικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ η Χαλ, παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον αντικαταστάτη του Στιβ Μπρους στην τεχνική ηγεσία της. Επικράτησε των Λέστερ (2-1 εντός έδρας) και Σουόνσι (2-0 εκτός έδρας) και έδειξε ότι είναι καλύτερη απ’ ότι αναμενόταν. Μόλις μία ήττα γνώρισαν οι «τίγρεις» στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσαν κόντρα στην Έξετερ σε όλες τις διοργανώσεις. Στις υπόλοιπες σημείωσαν πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Ο υπηρεσιακός προπονητής της Χαλ, Μάικ Φίλαν, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα απόψε, ωστόσο θεωρούμε ότι αυτό δε θα εμποδίσει τη φορμαρισμένη ομάδα του να φύγει νικήτρια.

Αντέχει η Κρου

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπλάκμπερν – Κρου, όπου επιλέγουμε το +1 της Κρου σε απόδοση 2.12 (Σε περίπτωση που η Κρου κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Εάν η Κρου χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται). Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα η Μπλάκμπερν, η οποία δεν έχει κάνει και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν. Η ομάδα του Όουεν Κόιλ αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου μετά από τέσσερα παιχνίδια μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, προερχόμενη από το εντός έδρας 2-2 με την Μπάρτον, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε δυο φορές και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης δυο λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Στο προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, η Μπλάκμπερν φιλοξενήθηκε από την Μάνσφιλντ, κόντρα στην οποία πήρε τη νίκη με 1-3. Για τη σημερινή αναμέτρηση με την Κρου, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Απ’ την άλλη, αήττητη παραμένει μέχρι τώρα η Κρου, σε όλες τις διοργανώσεις, όπου μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στον προηγούμενο γύρο του Λιγκ Καπ, η ομάδα του Στίβεν Ντέιβις φιλοξενήθηκε από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το έκτο λεπτό της αναμέτρησης, με την Κρου να ισοφαρίζει ένα λεπτό πριν από το φινάλε, με το τέρμα του Λόου. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Η νίκη αυτή ήταν και η πιο πρόσφατη, καθώς έκτοτε μετράει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Πόρτσμουθ (0-0), Χάρτπουλ (3-3) και Νιούπορτ (1-1), όλες για το πρωτάθλημα. Στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους και θεωρούμε ότι μπορούν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ