Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρχισαν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ

Με πρωταγωνιστές την Τζένιφερ Λόρενς, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Άρχισαν τα γυρίσματα για τη νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ με τίτλο «Joy»,

και θέμα την ιστορία τεσσάρων γενεών μιας οικογένειας, με επικεφαλής την γυναίκα που ίδρυσε και έπειτα διηύθυνε μια παντοδύναμη επιχείρηση-δυναστεία. Του καστ ηγείται η Τζένιφερ Λόρενς, την οποία πλαισιώνουν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Νταϊάν Λαντ και Βιρτζίνια Μάντσεν. Το σενάριο, που υπογράφει ο Ο’Ράσελ, είναι βασισμένο στην ζωή και καριέρα της εφευρέτη και επιχειρηματία Τζόι Μανγκάνο, που ίδρυσε την Ingenious Designs με πάνω από 1 δις δολάρια σε πωλήσεις. Η ταινία δανείζεται επίσης στοιχεία από τις ζωές άλλων ιστορικών πρωτοπόρων επιχειρηματιών.

«Είναι τιμή μας που θα δουλέψουμε στη Μασαχουσέτη με αυτήν την καταπληκτική ομάδα κινηματογραφιστών και ηθοποιών. Αυτή είναι η τρίτη ταινία που ο κύριος Ράσελ γυρνά εδώ, μετά το “The Fighter” και τον “Οδηγό Διαπλοκής”, αγαπά πολύ την περιοχή, τους ανθρώπους, τις τοποθεσίες, το καστ, το συνεργείο και την ομάδα της Βοστώνης», δήλωσε η Ελίζαμπεθ Γκέιμπλερ, πρόεδρος της Fox 2000.

Η ταινία, της Fox 2000 Pictures και Davis Entertainment, σε συνεργασία της Annapurna Pictures, είναι μια παραγωγή του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ, Τζον Ντέιβις και Μέγκαν Έλισον.

Θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου, από την Odeon.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ