Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει για το σίκουελ του "Blade Runner"

Ο Χάρισον Φορντ θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Ρικ Ντεκάρντ στο σίκουελ της ταινίας Blade Runner. Η εταιρεία παραγωγής Alcon Entertainment ανακοίνωσε το νέο σε δελτίο τύπου, διαλαλώντας ταυτόχρονα πως την θέση του Ρίντλεϊ Σκοτ στην σκηνοθετική καρέκλα θα αναλάβει ο Ντένις Βιλενέβ, σκηνοθέτης του Prisoners. Ο Σκοτ, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία, θα πάρει αυτή τη φορά το ρόλο εκτελεστή παραγωγού.

"Είναι μεγάλη μας τιμή που ο Χάρισον θα μας συνοδεύσει σε αυτό το ταξίδι μαζί με τον Ντένις Βιλενέβ, ο οποίος έχει μοναδικό ταλέντο, όπως είδαμε από πρώτο χέρι με το Prisoners", δήλωσαν οι συνιδρυτές της Alcon, Άντριου Κόσοβε και Μπρόντερικ Τζόνσον. "O Χάμπτον [Φάντσερ] και ο Μάικλ [Γκριν], μαζί με τον Ρίντλεϊ Σκοτ, έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό και πιστό σίκουελ για μια από τις πιο διάσημες ταινίες παγκοσμίως και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι για αυτή την καταπληκτική δημιουργική ομάδα". Ο Φάντσερ ήταν ένας από τους σεναριογράφους της πρώτης ταινίας.

Στον Φορντ προτάθηκε και επίσημα ο ρόλος τον προηγούμενο Μάιο. Τον Δεκέμβριο, ο Σκοτ είπε πως ο ηθοποιός ήταν πολύ ενθουσιασμένος για την ταινία. "Του έστειλα το σενάριο και είπε πως είναι το ωραιότερο πράγμα που έχει διαβάσει ποτέ", είπε στο MTV. "Έχει μεγάλη σύνδεση με όσα συνέβησαν στην πρώτη ταινία".

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η ιστορία της νέας ταινίας θα ξεκινήσει αρκετές δεκαετίες μετά το φινάλε του Blade Runner του 1982. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία
Ο ύποπτος δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει πληροφορίες για το αεροδρόμιο Rzeszów-Jasionka
Σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τη Μόσχα - Συνελήφθη άνδρας στην Πολωνία