Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλήρης οδηγός των ταινιών με υπερήρωες που θα δούμε τη χρονιά 2015-16

Οι υπερήρωες είναι και θα συνεχίσουν να είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα των μεγάλων κινηματογραφικών στούντιο, με προγραμματισμό που φτάνει έως το 2020. Στα επόμενα δύο χρόνια προετοιμαστείτε για 10 ταινίες ακριβώς που θα έχουν ως πρωταγωνιστές ανθρώπους με υπερδυνάμεις.

Avengers: Age of Ultron (Μάιος, 2015)

Ποιος παίζει: Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Aaron-Taylor Johnson, Elizabeth Olson, James Spader, Samuel L. Jackson

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Iron Patriot, Quicksilver, Scarlet Witch, Ultron, Vision

Τι να περιμένετε: Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας The Avengers το 2012, το Marvel Universe ενώνεται ξανά για να προσφέρει αυτό που υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο υπερθέαμα όλων των εποχών. Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο όταν ο Tony Stark δημιουργεί ένα νοήμον ρομπότ με το όνομα Ultron που ξεφεύγει από τον έλεγχό του. Πλέον είναι στα χέρια της ομάδας των Avengers να διορθώσουν την κατάσταση.

Ant-Man (Ιούλιος, 2015)

Ποιος παίζει: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Douglas

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Ant-Man, Yellow Jacket, Hope Van Dyne (Red Queen)

Τι να περιμένετε: Σε αυτή την ταινία θα δείτε τον δεύτερο Ant-Man της Marvel, τον Scott Lang, καθώς αναλαμβάνει (απρόθυμα) την θέση του υπερήρωα που αλλάζει μέγεθος. Θα δείτε επίσης και τον πρώτο Ant-Man, Hank Pym, σε μια καθώς φαίνεται ενδιαφέρουσα ματιά του πως ένας κλέφτης γίνεται ήρωας.

Fantastic Four (Αύγουστος, 2015)

Ποιος παίζει: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Mister Fantastic, Invisible Woman, Human Torch, The Thing, Doctor Doom

Τι να περιμένετε: Μετά από αναβολές και κακεντρεχή σχόλια, το πρώτο teaser της ταινίας κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και οι φαν είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αφού οι προηγούμενες δυο ταινίες απέτυχαν να ενθουσιάσουν κοινό και κριτικούς, αυτή η εκδοχή φαίνεται να κατευθύνεται στο είδος του sci-fi και να υιοθετεί μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση στις υπερδυνάμεις.

Deadpool (Φεβρουάριος, 2016)

Ποιος παίζει: Ryan Reynolds, T.J. Miller, Ed Skrein, Gina Carano

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Deadpool, Colossus

Τι να περιμένετε: Παρά την πολύ μικρή παρουσία του έξυπνου μισθοφόρου στο X-Men Origins: Wolverine, το σύντομο δοκιμαστικό υλικό που διέρρευσε στο διαδίκτυο ενθουσίασε τους φαν και δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πάρει η ταινία το πράσινο φως για να αρχίσει η παραγωγή. Ο Deadpool έχει το μεγαλύτερο "cult στάτους" στον κόσμο της Marvel και ένας τόσο βίαιος και σαρκαστικός ήρωας ίσως να είναι ότι χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο κινηματογραφικός κόσμος των κόμικ.

Batman v. Superman: Dawn of Justice (Μάρτιος, 2016)

Ποιος παίζει: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Godot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Superman, Batman, Wonder Woman, Cyborg, Aquaman, Lex Luthor

Τι να περιμένετε: Η ταινία βρίσκεται σε μια πολύ ιδιόμορφη θέση καθώς από τη μια αποτελεί sequel για το Man of Steel και από την άλλη θα αποτελέσει την βάση για όλες τις υπόλοιπες ταινίες που είναι προγραμματισμένες από τον κινηματογραφικό κόσμο της DC. Παρόλο που οι πιο ισχυρές παρουσίες είναι αυτές του Superman και του Batman, θα δούμε για πρώτη φορά την Wonder Woman, τον Cyborg, τον Aquaman και πιθανότατα και άλλους υπερήρωες. Ο Zack Snyder είναι και πάλι στο τιμόνι, οπότε να περιμένετε άλλη μια εντυπωσιακή οπτικά ταινία.

Captain America: Civil War (Μάιος, 2016)

Ποιος παίζει: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chadwick Boseman, Anthony Mackie

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Captain America, Iron Man, Black Widow, Falcon, Black Panther, Spider-Man?

Τι να περιμένετε: Δεν είναι το Avengers, αλλά αυτή η ταινία φαίνεται πως θα του μοιάζει τουλάχιστον όσον αφορά την έκταση. Βασισμένη στα κόμικ της Marvel, η ταινία θα τοποθετήσει τον Captain America και τον Iron Man σε αντίπαλα στρατόπεδα σε μια διαμάχη για την ιδιωτικότητα με μεγάλα ρίσκα. Η ταινία απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον την περασμένη βδομάδα όταν αναφέρθηκε πως ο Spiderman θα γίνει μέλος του Marvel Cinematic Universe και ίσως κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε αυτή την ταινία.

X-Men: Apocalypse (Μάιος, 2016)

Ποιός παίζει: James McAvoy, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Evan Peters, Oscar Isaac, Tye Sheridan, Sophie Turner, Alexandra Shipp, Rose Byrne, Ian McKellen

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Charles Xavier, Magneto, Beast, Mystique, Quicksilver, Apocalypse, Cyclops(?), Rogue(?)

Τι να περιμένετε: Μετά το εξαιρετικό Days of Future Past που παρακολουθήσαμε πέρυσι, ο Bryan Singer θα ολοκληρώσει την τριλογία που ξεκίνησε με το First Class για να πει την ιστορία της προέλευσης των μεταλλαγμένων. Ο αντιήρωας Apocalypse θα πρωταγωνιστεί προφανώς, ενώ θα ξαναδούμε τους Beast, Mystique και Quicksilver. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Suicide Squad (Αύγουστος, 2016)

Ποιος παίζει: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Cara Delevigne

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Deadshot, Joker, Harley Quinn, Rick Flag, Captain Boomerang, Enchantress, Deathstroke(?)

Τι να περιμένετε: Φανταστείτε τους Avengers αλλά με κακούς! Η Suicide Squad είναι μια ομάδα κακών που πηγαίνουν σε επικίνδυνες αποστολές με αντάλλαγμα την μείωση των ποινών τους και με εκρηκτικές προσωπικότητες όπως ο Joker και ο Captain Boomerang, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα καταφέρει εδώ η Warner Bros.

Gambit (Οκτώβριος, 2016)

Ποιος παίζει: Channing Tatum

Οι υπερήρωες που θα δείτε: Gambit

Τι να περιμένετε: Δύσκολο να περιγράψουμε κάτι εδώ καθώς πολύ λίγες πληροφορίες έχουν γνωστοποιηθεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ως τώρα. Ο Gambit ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες των X-Men, οπότε απλώς ελπίζουμε για το καλύτερο.

Doctor Strange (Νοέμβριος, 2016)

Ποιος παίζει: Benedict Cumberbatch

Τι να περιμένετε: Και πάλι, δεν έχουν επιβεβαιωθεί και πολλά. Ο Doctor Strange είναι ένας πολύ διαφορετικός χαρακτήρας της Marvel που βασίζεται στη μαγεία και κατοικεί σε παράξενα βασίλεια. Από αυτή την άποψη θα λέγαμε ότι πλησιάζει περισσότερο στο Thor και φυσικά θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε την ερμηνεία του χαρακτήρα από τον Cumberbatch.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης