Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις σας καλωσορίζει στα φετινά Όσκαρ

Οι φόβοι και τα πειράγματα του νέου παρουσιαστή της φετινής απονομής

Με τα Όσκαρ του 2015 μόλις μια μέρα μακριά, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις βάζει τις τελικές πινελιές στην τελετή καθώς ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής των βραβείων.

Σε μια νέα ματιά πίσω από τα παρασκήνια της δημιουργικής προετοιμασίας, ο Χάρις μας δείχνει την σκληρή δουλειά που χρειάζεται το επιτυχημένο σόου. Επίσης μας δελεάζει πετώντας μικρά υπονοούμενα για το τι μπορεί να δούμε το βράδυ της Κυριακής. "Θα υπάρχει ένα μουσικό νούμερο κάποια στιγμή στο σόου. Είμαι μάγος, οπότε δεν θα με εξέπληττε αν υπήρχε και λιγάκι μαγεία", λέει ο Χάρις προσθέτοντας: "Πολύ φοβάμαι πως είπα ήδη πάρα πολλά".

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί λόγοι για ενθουσιασμό και ακόμη περισσότεροι για ανησυχία, ο Χάρις πρόσφατα παραδέχτηκε ότι τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να είσαι υποψήφιος.

"Παραδέχομαι πως είμαι αγχωμένος για την παρουσίαση, αλλά είναι πολύ λιγότερη η πίεση από το να είσαι υποψήφιος και να πρέπει να περπατάς σε ένα κόκκινο χαλί γεμάτο με προγνώστες που λένε 'Νομίζω είναι η βραδιά σου! Το νιώθω!' " γράφει ο Χάρις σε ένα μικρό άρθρο στο περιοδικό T Magazine. "Μετά κάθεσαι στην καρέκλα σου, η καρδιά σου χτυπάει σαν τρελή και έχεις στο μυαλό σου 15 ονόματα τα οποία προσεύχεσαι να μην ξεχάσεις και τελικά δεν είναι το δικό σου όνομα αυτό που φωνάζουν. Ή ακόμα πιο περίεργο, είναι να φωνάζουν το δικό σου όνομα και εσύ και εσύ να μην βλέπεις μπροστά σου από τον πανικό και την αδρεναλίνη. Αυτό είναι πολύ πιο εξουθενωτικό για μένα από το να βγαίνεις εκεί έξω και να λες: 'Οι δύο επόμενοι παρουσιαστές μας είναι οι πρωταγωνιστές της τάδε ταινίας, παρακαλώ υποδεχτείτε τον Μπράντ και την Αντζελίνα' ".

Ότι και να γίνει τελικά, εμείς είμαστε σίγουροι πως αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό σόου.

Η απονομή των 87ων Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη