Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πάρε μία πρώτη γεύση από το φετινό Reworks! (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα ονόματα – Από αύριο αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα του 12ο Reworks το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη μας από 14 έως 18/9/2016 (αυτή τη φορά για 5 μέρες) δόθηκε στη δημοσιότητα.

Οι : Jamie Woon (Ην.Βασίλειο ), GusGus (Ισλανδία), Kiasmos (Ισλανδία), Mind Against ( Ιταλία), Kobosil ( Γερμανία) παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί με τους WhoMadeWho (Δανία), οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Oι Solomun (Κροατία), Ben Klock (Γερμανία), Agoria (Γαλλία), Michael Mayer ( Γερμανία), Mano Le Tough (Ιρλανδία) θα βρεθούν στις σκηνές του Reworks όπως και το καλύτερο live act στον κόσμο για το 2015, ΚiNK.

O Jamie Woon

Παράλληλα, για μια ακόμη χρονιά το φεστιβάλ θα αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα παρουσίασης νέων και πρωτοπόρων Ελλήνων καλλιτεχνών (από τα πρώτα ονόματα που δόθηκα. ν στη δημοσιότητα είναι οι: Ison, Actor One, Τendts, Senka και George Adi.

Περισσότερα ονόματα, ημερομηνίες και δράσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση εισιτηρίων που ξεκινά την Πέμπτη 21 Απριλίου γίνεται on line από την ιστοσελίδα www.viva.gr. Εισιτήριο τριημέρου (16,17 & 18.9.2016):  55 Eυρώ  - Early Bird.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.reworks.gr

Το Pre Reworks event για το 2016 θα γίνει μέσα στο Μάη. Φέτος καλεσμένος θα είναι ο Loco Dice και η γνωστή DJ Miss Kittin. Το Line up συμπληρώνει o Caleb Calloway, ένα ανερχόμενο ταλέντο που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα βρίσκονται και ο Ison με την ArKI. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης