Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σήμερα Παρασκευή δεν θα κάτσω σπίτι, επειδή...

Προτάσεις του typosthes.gr για την έξοδό σας

Επιμέλεια: ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Θέατρο

1«Το θαύμα» του Αντώνη Δωριάδη είναι η παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης που θα ανεβεί απόψε στις 21.00 στο Ανοιχτό Θέατρο Μάνος Κατράκης Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Πρόκειται για έναν ύμνο στη ζωή. Ένα ζευγάρι Ελλήνων μεταναστών, ο Άρης και η Εμμανουέλλα εγκαταλείπουν την πατρίδα, αναζητώντας τον παράδεισό τους στο Παρίσι. Μόνοι, ολομόναχοι, δουλεύουν σκληρά για ένα καλύτερο αύριο. Όμως ένα απρόβλεπτο γεγονός ανατρέπει τα σχέδιά τους…Η παράσταση είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους με κάθε μορφή αναπηρίας, που γίνονται φωτεινό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.Σκηνοθεσία: Αγάπη Βαφειάδη - Περικλής Τσαμαντάνης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Αγάπη Βαφειάδη (Εμμανουέλλα), Περικλής Τσαμαντάνης (Άρης). Είσοδος 7 ευρώ και 5 το εκπτωτικό.

2Η τραγωδία του Ευριπίδη «Ηλέκτρα», σε σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου, παρουσιάζεται απόψε και αύριο στις 21.00 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στο πλαίσιο του 58ου Φεστιβάλ Φιλίππων. Γενική Είσοδος 16 ευρώ - Άνεργοι, Πολύτεκνοι, Φοιτητές 12 ευρώ.

Εικαστικά

-Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης(Μ. Ανδρόνικου 6 Τηλέφωνο: 2313310201), σε συνεργασία με τo Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, φιλοξενεί την περιοδική έκθεση με τίτλο «Αρχαίο DNA. Παράθυρο στο παρελθόν και το μέλλον». Είσοδος 6 και 3 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ