Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βασίλισσα του Χιονιού: Η υπερπαραγωγή για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη!

Μία μοναδική παράσταση βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Η Βασίλισσα του Χιονιού είναι μια μοναδική multimedia παράσταση βασισμένη σε ένα από τα πιο όμορφα και σημαντικότερα παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και το Μέγαρο Μουσικής!

Η παράσταση διηγείται με έναν μοναδικό τρόπο το μαγικό και συναρπαστικό ταξίδι της μικρής Γκέρντα μέχρι την Παγωμένη Χώρα του Χιονιού. Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, δοσμένο με ένα φαντασμαγορικό τρόπο από τους καλλιτέχνες των Magic Theatre Serpentes -χορευτές, χορευτές κλασικού μπαλέτου, σολίστ της όπερας, ακροβάτες, εναέριους καλλιτέχνες, πρωτότυπα και πλούσια κοστούμια σε συνδυασμό με εντυπωσιακές βιντεοπροβολές.

Οι Magic Theatre Serpentes δημιουργήθηκαν το 2000 στην Λουμπλιάνα από την multimedia καλλιτέχνη Lidija Bernik. Έχουν εντυπωσιάσει με τη δουλειά τους διεθνώς και έχουν πραγματοποιήσει παραστάσεις σε πολλές χώρες όπως Ιταλία, Αυστρία, Γερμανία, Δανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Γαλλία, Νότια Κορέα, Αμερική, Βραζιλία, Ιαπωνία κ.α.

Οι παραστάσεις τους χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα πλούσια μέσα έκφρασης που δημιουργούν ένα ανεπανάληπτο αισθητικό αποτέλεσμα, με πρωτότυπα βίντεο, ιδιαίτερα εντυπωσιακά, πλούσια κοστούμια και μάσκες, με υψηλού επιπέδου καλλιτέχνες και όμορφη μουσική επένδυση.

18 καλλιτέχνες επί σκηνής, μεταφέρουν τα παιδιά και τους μεγάλους σε έναν κόσμο μαγικό!

Παραστάσεις :

Σάββατο 17/11 : 7.00 μμ

Κυριακή 18/11 : 5.00 μμ

Τιμές εισιτηρίων : 35€ (23€*), 30€ (23€*), 25€ (18€*), 18€ (10€*), 10€ * παιδικό

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: www.tch.gr, τηλ. 2310 895 839 Εκδοτήρια Πλατεία Αριστοτέλους Ticketservices.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ταινία του Netflix που έχει τρομάξει τους θεατές – «Νιώθω ότι με έχουν καταραστεί»
Όσοι δε κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ταινία μέχρι το τέλος, σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι νιώθουν πλέον καταραμένοι
Η ταινία του Netflix που έχει τρομάξει τους θεατές – «Νιώθω ότι με έχουν καταραστεί»