Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

O Bryan Ferry κέρδισε το κοινό της Θεσσαλονίκης!

Μια βραδιά γεμάτη καλή μουσική στο Θέατρο Δάσους

Της ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΒΑΣΒΑΝΗ

Ήρθε, τραγούδησε, κέρδισε το κοινό με την αύρα του, το στυλ και τα τραγούδια του και μάς χάρισε μια βραδιά γεμάτη καλή μουσική!

Οι φίλοι του Bryan Ferry απόλαυσαν το βράδυ της Πέμπτης τη συναυλία του δημιουργού στον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του, στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.

«It’s good to be back to Greece” είπε ο ίδιος καλωσορίζοντας το κοινό.

Όλα ξεκίνησαν στις 21.30 με το τραγούδι “”The main thing από την εποχή των Roxy Music.

Ακολούθησαν επιτυχίες όπως “Let’s Stick Together”, “More Than This”, “Slave to Love”, “Don’t Stop the Dance”, αλλά και διασκευές κομματιών αγαπημένων του καλλιτεχνών όπως το “Jealous guy” του Τζον Λένον.

Σε δύο σχεδόν ώρες που κράτησε το live το κοινό πήρε μια αντιπροσωπευτική γεύση από τη μουσική καριέρα του Ferry.

Ο ίδιος  κινήθηκε με άνεση στη σκηνή φορώντας το κοστούμι του, σύστηνε τους μουσικούς του, έπαιξε πιάνο, λικνίστηκε στο ρυθμό της μουσικής και παρέσυρε μαζί του το κοινό για να ξεφύγει για λίγο από την καθημερινότητά του και να κάνει ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν.

Παρά τα 72 του χρόνια (στις 26/9 έχει γενέθλια) έδειξε πως έχει καρδιά ενός νέου μουσικού, και πως είναι πολύ νεότερος από πολλούς μικρότερούς του. Ήταν σίγουρα ένα Live που άξιζε τον κόπο να το δει κανείς, παρά το τσιμπημένο ομολογουμένως εισιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ