Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το «Παράξενο Ζευγάρι» πάει Χαλκιδική

Στο Αμφιθέατρο Σίβηρης και στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών

ΛΕΜΟΝΙΑ ΒΑΣΒΑΝΗ

Ο τσαπατσούλης, γοητευτικός και άκρως κοινωνικός αθλητικός συντάκτης Όσκαρ παίζει χαρτιά με τους φίλους του όταν μαθαίνει πως ο Φέλιξ, ένας καλός τους φίλος που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό, χωρίζει με την γυναίκα του. Θα του προτείνει να συγκατοικήσουν για να κάνουν παρέα ο ένας στον άλλο. Αυτή η συγκατοίκηση όμως θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή του. Κανόνες θα μπουν, το σπίτι θα γίνει πεντακάθαρο και ο ίδιος θα διαχειριστεί καλύτερα τα οικονομικά του μετά από χρόνια. Παράλληλα όμως θα νιώσει πως πνίγεται και πως η ελευθερία του χάνεται. Πόσο μπορεί να αντέξει ο ένας τον άλλο; Κι εσείς πόσο μπορείτε να αντέξετε να γελάτε; Θα το μάθετε, αν πάτε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Σίβηρης και την Τρίτη 7/8 στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών όπου θα παιχθεί η κωμωδία του Νηλ Σάιμον «Παράξενο ζευγάρι».

Μην περιμένετε πολιτικώς ορθά αστεία, αλλά μια καθαρόαιμη κωμωδία, που θα κάνει περισσότερο τους άνδρες να γελάσουν και τις γυναίκες να βρουν μέσα από τον ρόλο του Φέλιξ κάποια στοιχεία του συναισθηματικού χαρακτήρα τους, και να μειδιάσουν ή να χαμογελάσουν. Μην ξεχνάτε πως ο συγγραφέας του έργου είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, έβλεπε τους γονείς του να μαλώνουν συνεχώς και ο ίδιος είχε άστατη προσωπική ζωή με πέντε γάμους και τρία παιδιά. Τα βιώματά του αποτυπώνονται και στην γραφή του, με κωμικό τρόπο βέβαια.

Στο τωρινό ανέβασμα, απολαυστικοί είναι στο πρωταγωνιστικό δίδυμο ο Γιάννης Ζουγανέλης (Όσκαρ) και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Φέλιξ), αποδεικνύοντας πως έχουν την κωμωδία στο τσεπάκι τους, ενώ αξιόλογοι είναι και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης: Βάσω Γουλιελμάκη, Πάνος Σταθακόπουλος, Γιώργος Χαζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ερμόλαος Ματθαίου.

Ώρα  έναρξης 21.30.

Προπώληση Σίβηρης :MARKET ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΙΟΑΝΝΙS & ΠΑΠΑΡΟΥΛΙΑΣ & VIVA.GR.

Προπώληση Μουδανιά : Βιβλιοπωλείο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ κεντρική πλατεία Μουδανιών & Πρακτορείο Τύπου  & viva.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί