Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Φοίβος Δεληβοριάς και η «Ταράτσα» του στη Θεσσαλονίκη

Για μια ξεχωριστή παρουσίαση σε κεντρικό βιβλιοπωλείο

Τα Public και η Feelgood Records σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο Public Τσιμισκή (Τσιμισκή 24, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 231 022 7288), για να υπογράψει αντίτυπα του νέου CD και να μας πει κι ένα τραγούδι!

«Η Ταράτσα του Φοίβου» ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του περσινού καλοκαιριού.

Θύμισε στο αθηναϊκό κοινό την παράδοση των αστικών αναψυκτηρίων και χάρισε στις χιλιάδες των θεατών τις μοναδικές καλλιτεχνικές συμπράξεις

σημαντικών καλλιτεχνών από πολλούς και διαφορετικούς χώρους τέχνης.

Ολόκληρο το άλμπουμ «Η Ταράτσα του Φοίβου» κυκλοφορεί τώρα από τη Feelgood Records σε CD και ψηφιακά.

Ένα άλμπουμ για όλη την οικογένεια, με 20 τραγούδια της Ταράτσας 2017 και τη φιλική συμμετοχή των καλεσμένων του Φοίβου.

Συμμετέχουν (αλφαβητικά):

Δήμητρα Γαλάνη, Σπύρος Γραμμένος, Ελβίρα Δαγιόγλου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, Πάνος Μουζουράκης, Αργύρης Μπακιρτζής, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώτα Νέγκα, Άγγελος Παπαδημητρίου, Λάκης Παπαδόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Μαρίνα Σάττι + Fonέs, Στενός κορσές (Άννη Θεοχάρη, Έλσα Λουμπαρδιά), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Νεφέλη Φασούλη, Μάρθα Φριντζήλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη