Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Ακυρώνεται η συναυλία Στέφανου Κορκολή

Με επιπλέον δρομολόγια από τον ΟΑΣΘ συνεχίζεται το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ –Τι θα δείτε τις επόμενες μέρες

Με tango και ρεμπέτικα της κιθάρας ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18 Ιουλίου(21.30) , έρχεται η μουσική παράσταση «Buenos Tangos» από την Αργεντινή, με 10 χορευτές και 7 μουσικούς επί σκηνής, ενώ την Πέμπτη 19 Ιουλίου(21.30), ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται και πάλι με τα «Ρεμπέτικα της κιθάρας».

Η προγραμματισμένη για Δευτέρα 16 Ιουλίου συναυλία του Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Η μουσική είναι μία» ακυρώθηκε. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους από τα σημεία που τα έχουν προμηθευτεί από Τρίτη 17 Ιουλίου έως το τέλος του μήνα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προσθέσει μέχρι και 20 Ιουλίου τέσσερα επιπλέον δρομολόγια στις λεωφορειακές γραμμές 27 και 34. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται δύο δρομολόγια στη γραμμή 27, τα οποία θα αναχωρούν από τον Σ.Μ. Σταυρούπολης στις 00:30 και 00:40 τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα.

Στη γραμμή 34 τα δύο επιπλέον δρομολόγια θα αναχωρούν από τον τερματικό σταθμό της Άνω Ηλιούπολης, τις καθημερινές, στις 00:20 και 00:40 και τα Σαββατοκύριακα στις 00:20 και 00:30.

-Για Buenos Tangos είσοδος: 12 € (ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων, παιδιά έως 18 ετών), 15€ (φοιτητικό, άνω των65 ετών), 18 € (γενική είσοδος).

Για Μυστακίδη είσοδος: 10 € (προπώληση), 12€ (ταμείο)

Προπώληση: Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, Seven spots, Media markt & ηλεκτρονικά στο viva.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης