Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αλλαγές σε συναυλίες και παράσταση λόγω καιρού

Θα πραγματοποιηθούν σε κλειστούς χώρους ...

-Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δάσους, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και όχι στο θέατρο Δάσους, την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 21:30. Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των δύο φορέων, βοηθώντας να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη εκδήλωση που κινδύνευε να ματαιωθεί λόγω του καιρού. Οι φίλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για το Θέατρο Δάσους μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για την είσοδό τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες στο 2310236990.

- Λόγω της πρόγνωσης του καιρού για βροχές τις επόμενες μέρες η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Ιουνίου συναυλία με την Μελίνα Κανά και τον Θέμη Καραμουρατίδη στην Μονή Λαζαριστών, θα μεταφερθεί σε κλειστό χώρο, στο Block 33. Οι τιμές των εισιτηρίων της προπώλησης θα ισχύουν και στην είσοδο.

- Λόγω καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για 25 και 26 Ιουνίου στο θέατρο Κήπου παράσταση "Μόλις Χώρισα" μεταφέρεται στο θέατρο Αριστοτέλειον για μια παράσταση την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 9.15. Τιμές εισιτηρίων : 15  ευρώ, 12  ευρώ (φοιτητικό – άνεργοι – άνω των 65 ετών) , 10  ευρώ παιδικό. ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 12  ευρώ.

-Προβολή της εμβληματικής νουάρ ταινίας του Μπίλι Γουάιλντερ «Double Idemnity» την  Τρίτη 26/6, στις 21.30  στο κτήριο της Στρ. Καλλάρη 5 στο πλαίσιο του #PRESS_taratsa02. Λόγω  των καιρικών συνθηκών η προβολή θα γίνει στην κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα εκδηλώσεων. Ώρα έναρξης: 21.30 | Είσοδος: 5€ με ποτό|

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ