Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ταξίδι για παιδιά στο μαγικό κόσμο του Ντίσνεϋ (ΦΩΤΟ)

Στην καλοκαιρινή εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας – Χορτιάτη στο αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής»

Στον μαγικό κόσμο του Ντίσνεϋ ταξίδεψε φέτος η μαθητική, καλοκαιρινή εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας – Χορτιάτη τους θεατές που γέμισαν το αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» και καταχειροκρότησαν τους μικρούς καλλιτέχνες.

Στην εξαιρετική παράσταση συμμετείχαν, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποθεώθηκαν από το κοινό, όλα τα παιδιά του Ωδείου, η ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου, τα παιδιά της μουσικής προπαιδείας και η Rock Band.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας, Σοφία Σαουρίδου και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΠΑΠ στην οποία ανήκει το Δημοτικό Ωδείο, Γιάννης Καρτάλης.

Το θεματικό περιεχόμενο του προγράμματος ξενάγησε τους θεατές σε γνώριμες ιστορίες και παρουσίασε δημοφιλείς ήρωες και ηρωίδες κινουμένων σχεδίων. Στη διάρκεια της παράστασης συνοδεία πιάνου, βιολιού, φλάουτου, και κιθάρας οι θεατές της «πέταξαν» πάνω σε μαγικά χαλιά, ταξίδεψαν με την Ποκαχόντας και την πιρόγα της, έγιναν φίλοι με τις παλιές αλλά και τις νέες πριγκίπισσες της Disney, και γνώρισαν την «σουπερ» νταντά Μαίρη Πόππινς.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικές διακρίσεις σε όλους τους μαθητές των τμημάτων ζωγραφικής, καθώς επίσης και τα πτυχία μουσικής των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας- Χορτιάτη.

Την ίδια ημέρα στη Δημοτική Πινακοθήκη του Κέντρου Πολιτισμού εγκαινιάστηκε και λειτούργησε έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών των τμημάτων του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος, ενώ στο φουαγιέ πραγματοποιήθηκε έκθεση πλεξίματος με εκθέματα του αντίστοιχου τμήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας
Πολύ σημαντικά ευρήματα, δίνουν στοιχεία για μία άγνωστη περίοδο της πόλης - Αρχαιολογική Συνάντηση γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Αρχαίος οικισμός κάτω από τη Δράμα – Βρέθηκε σε ανασκαφές στο ναό Αγίας Σοφίας